Obavijesti Video Pretražite Navigacija
postao legenda zbog javljanja uživo

Andrija Jarak nakon 17 uspješnih godina odlazi s Nove TV: "Teško je napisati što smo sve zajedno prošli, ali uvijek smo bili tu jedni za druge"

Andrija Jarak
Andrija Jarak DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija Andrija Jarak Andrija Jarak Foto: DNEVNIK.hr Andrija Jarak Andrija Jarak Foto: DNEVNIK.hr Andrija Jarak Andrija Jarak Foto: DNEVNIK.hr +0 Andrija Jarak Galerija 1/4 >>
Andrija Jarak, dugogodišnji reporter koji je postao legenda zbog svojih javljanja uživo, nakon 17 uspješnih godina odlazi s Nove TV.

Od samih početaka Andrija Jarak stvarao je informativni program Nove TV, osvojio je gledatelje svojim javljanjima uživo, objektivnošću i srčanošću. U 17 godina koliko je proveo na Novoj TV pamtiti ćemo ga po izvještavanju najjačih priča s terena.

Kao reporter Nove TV, njegova su izvještavanja s terena prepoznali publika i struka, čak je tri puta nominiran za najboljeg televizijskog novinara i sva je tri puta nagradu Zlatni studio i osvojio, a dobio je i Večernjakovu ružu za TV osobu godine.

Andrija je pratio brojne priče iz kaznenog područja, donosio je gledateljima uvijek pravovremene, provjerene i vjerodostojne informacije s terena. Obišao je Hrvatsku ali i regiju te uvijek spremno stao pred kameru vjeran svom životnom pozivu: novinarstvu.

"Nakon 17 godina završilo je moje putovanje s Novom TV. Prošli smo puno toga na putu prema vrhu. Nova TV će zauvijek ostati dio mene. Teško je napisati što smo sve zajedno prošli, lijepe i manje lijepe trenutke, ali uvijek smo bili tu jedni za druge, hvala svim mojim kolegama na divnoj dugogodišnjoj suradnji, a sada je vrijeme za nove profesionalne izazove. „' komentirao je Andrija Jarak povodom svog odlaska s Nove TV.

Ksenija Kardum, direktorica informativnog programa Nove TV dodala je:

"Andrija Jarak obilježio je jednu eru Informativnog programa Nove TV, kao dio ekipe koja ga je stvarala. 17 godina stalno na terenu. Dragi kolega, reporter od kojeg su učile generacije. Svi zajednički projekti i svaki dan koji smo odradili zajedno našem timu su vrijedna uspomena i ponos. I danas, kada nam se profesionalni putevi razilaze, ostat ćemo kolege, prijatelji koji Andriji žele puno sreće u nastavku karijere."

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene