Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Na današnji okrugli stol o Zakonu o strateškim investicijskim projektima, koji se održavao u organizaciji HDZ-a, upalo je nekoliko aktivista koji su vikali da je ta stranka opljačkala Hrvatsku. Ubrzo su izvedeni iz dvorane.


U Zagrebu se održava okrugli stol u organizaciji Zaklade hrvatskog državnog zavjeta na temu 'Zakon o strateškim investicijskim projektima - 'rasprodaja Hrvatske ili gospodarski uzlet?'.

Vezani članci Andrej Pleković, predsjednik HDZ-a Plenković o COVID putovnicama i dodatku na mirovinu: "Mislim da bi se to moglo do ljeta riješiti", "Dodatak na mirovine nije predizborni potez" Josip Ostrogović HDZ-ov kandidat za riječkog gradonačelnika pozitivan na koronavirus

Prije uvodnog govora predsjednika HDZ-a Tomislava Karamarka u dvoranu su ušli aktivisti s transparentima vičući 'HDZ je opljačkao Hrvatsku'. Oni su ubrzo bili izvedeni iz dvorane, a Karamarko im je poručio da se HDZ ogradio od tih koji su pljačkali i da je on 'zadnji kome se time može mahati'.

>> Karamarko i dalje šuti: Tko je HDZ-ov kandidat za gradonačelnika Zagreba?

Karamarko je dodao i kako je HDZ prošao katarzu i upitao 'gdje su drugi?'.

U raspravi okruglog stola bi trebalo sudjelovati 10-ak govornika, među kojima su pomoćnik ministra gospodarstva Darko Lorencin, ekonomski stručnjaci Ljubo Jurčić, Đuro Njavro i Mladen Vedriš, nekadašnji ministar gospodarstva Davor Štern, tajnik Komisije lustitia et Pax Gordan Črpić i predsjednik Nezavisnih hrvatskih sindikata Krešimir Sever.