Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Lažno prijavljivala ljude

Noćna mora iz Metkovića: Razmjenjivala golišave fotografije s muškarcem, tražila novac pa sve poslala njegovu poslodavcu i medijima

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policajci u Metkoviću dovršili su krim istragu nad 25-godišnjakinjom osumnjičenom za više kaznenih djela.

25-godišnjakinja je osumnjičena za pokušaj iznude od 54-godišnjaka, nametljivo ponašanje na štetu 30-godišnjakinje i lažno prijavljivanje tri osobe od kojih je jedna i spomenuta 30-godišnjakinja.

Pročitajte i ovo Provjereno: žrtva obiteljskog nasilja - 1 Donosi Provjereno Žene progovorile o strahotama koje su proživjele u sigurnoj kući: "Nekoliko sam puta pomislila - bolje da sam trpjela batine nego što sam ovamo došla" Ilustracija uhićen "prorok" Farma užasa: Policija spasila 251 zlostavljano dijete, otkriveni su i grobovi 16 beba

Ona je od početka do sredine svibnja ove godine s 54-godišnjakom komunicirala i razmjenjivala više poruka i fotografija eksplicitnog sadržaja. Nakon toga je zatražila veći novčani iznos kako ne bi objavila međusobnu komunikaciju.

54-godišnjak joj nije htio dati novac pa je 25-godišnjakinja sadržaj komunikacije uputila medijima, ali i poslodavcu 54-godišnjaka što je dovelo do prestanka radnog odnosa.

Lažno prijavljivala troje ljudi

Od lipnja do kolovoza ove godine putem lažnih profila društvenih mreža i lažnih adresa elektronske pošte ustrajno je uspostavljala neželjene kontakte s 30-godišnjakinjom o kojoj je širila laži. Putem osobnih i lažnih e-mail adresa 30-godišnjakinju je lažno prijavljivala poslodavcu za ucjene, mobing i zlostavljanje drugih zaposlenika.

Osim toga, 30-godišnjakinju i njezina supruga lažno je prijavila nadležnoj službi navodeći kako zapuštaju, zlostavljaju i iskazuju nasilje prema svojoj djeci što je rezultiralo hitnim postupanjem nadležnih institucija u toj obitelji.

25-godišnjakinja je osumnjičena i da je policiji lažno prijavila 35-godišnjaka za nepostupanje po njenoj navodnoj službenoj prijavi kaznenog djela za koje je saznala iz medijskih objava. U četvrtak rano ujutro pritvorena je uz kaznenu prijavu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene