Obavijesti Video Pretražite Navigacija
nalazi se u bolnici

Zaustavila se automobilom na uzbrdici i izašla: Vozilo samo krenulo i pregazilo 38-godišnjakinju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Žena (38) je završila u bolnici s teškim tjelesnim ozljedama nakon što je preko nje prešao automobil. Naime, vozačica se nalazila na blagoj uzbrdici te je otišla otvoriti garažu, a nije poduzela sve mjere da vozilo ostane na mjestu.

U srijedu oko 17:30 u Velikoj Petrovagorskoj kraj Lobora dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba zadobila teške tjelesne ozljede.

Do prometne nesreće došlo je jer 38-godišnja hrvatska državljanka, nakon što je ispred garaže na blagoj uzbrdici zaustavila vozilo i izašla iz vozila, prethodno nije poduzela sve mjere kojima se sprječava da vozilo samo krene s mjesta.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Poledica kod Požege Dva vozača sletjela s ceste na istom mjestu u deset minuta: Policija prijavila i njih i tvrtku za održavanje cesta

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna kod donjeg miholjca Doznajemo detalje stravične nesreće: "Stroj je 58-godišnjaka cijelog omotao, ima sreće da je živ"

Zatim se automobil samopokrenuo unatrag i prešao preko tijela 38-godišnjakinje. Vozilom hitne medicinske pomoći 38-godišnjakinja je prevezena u Opću bolnicu Zabok, gdje su joj utvrđene teške tjelesne ozljede te je zadržana na daljnjem liječenju.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene