Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Napad staklenom bocom

Zagreb: Pijan pokušao ubiti dvojicu mladića na Ribnjaku jer mu nisu dali piće

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pijani dvadesetpetogodišnjak u subotu je oko 2,15 sati u zagrebačkom parku Ribnjak razbijenom staklenom bocom nasrnuo na dvojicu mladića lakše ih ozlijedivši te je uhićen i osumnjičen za pokušaj ubojstva, izvijestila je danas Policijska uprava zagrebačka.

Osumnjičenom D.Ž., koji policiji nije od ranije poznat po kaznenim djelima, nasrnuo je na 23-godišnjeg mladića i njegovog godinu dana starijeg prijatelja, nakon što je u parku vrijeđao više mladih osoba "žicajući" alkoholna pića.

Pročitajte i ovo Gužve na biračkim mjestima u Zagrebu Građansko pravo VIDEO/FOTO Građani pohrlili na glasanje: Velike gužve na mnogim biralištima u Zagrebu Ilustracija Istraga u tijeku Pokušaj ubojstva u Zagrebu: Pijan ušetao ženi u dvorište, ona ga udarila oštrim predmetom u čelo

>> Dubrovnik: Grana se odlomila sa stabla i usmrtila djevojku u šatoru

Nakon što su mu mladići odbili dati piće on je o zid razbio staklenu bocu i u napadu jednom od njih ozlijedio glavu, a drugome ruke i leđa. Pomoć im je pružena u Klinici za traumatologiju i KB Dubrava, gdje je utvrđeno da su lakše ozlijeđeni.

Osumnjičenik, kojemu je u krvi izmjereno 2,2 promila alkohola, uhićen je i protiv njega je podnesena kaznena prijava mjerodavnom državnom odvjetništvu. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene