Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Jedan vozač životno ugrožen

VIDEO Stravični prizori iz tunela: Pogledajte krš i lom nakon teške prometne nesreće, policija otkrila krivca

Ilustracija
Ilustracija Foto: Jure Miskovic/Cropix
Policija je otkrila odgovornog za tešku prometnu nesreću koja se u ponedjeljak dogodila u tunelu Sveti Rok. Jedan od ozlijeđenih zadobio je ozljede opasne po život.

U teškoj prometnoj nesreći koja se u ponedjeljak u 17:05 dogodila u tunelu Sveti Rok dva su vozača teško ozlijeđena, potvrdila je PU ličko-senjska. 

Očevidom je utvrđeno da je za nesreću kriv 32-godišnji vozač automobila imotskih registarskih oznaka koji je neoprezno pretjecao u tunelu u smjeru Splita. Tijekom pretjecanja je, naime, prednjim desnim dijelom svog automobila udario u stražnji dio automobila zagrebačkih registarskih oznaka koji je desnom prometnom trakom vozio 41-godišnjak.

Pročitajte i ovo Tunel Sv. Rok Gužve na cestama U teškoj prometnoj nesreći u Svetom Roku dvoje ozlijeđenih: Promet preusmjeren

Na Facebooku je na stranici Prometne zgode i nezgode objavljen video koji je snimljen u tunelu Sveti Rok nakon nesreće.

"U prometnoj nesreći teške tjelesne ozljede zadobili su vozači, a koji su prevezeni u Opću bolnicu Zadar. Protiv 32-godišnjaka će nadležnom državnom odvjetništvu biti podnesena kaznena prijava", objavila je ličko-senjska policija.

Pročitajte i ovo Ilustracija Užas na cesti Sjela u Jaguar s 2,19 promila pa vozila u suprotnom smjeru na A1: Naletjela je na automobil

Edi Karuc, glasnogovornik zadarske Opće bolnice, rekao je za Hinu da se jedan pacijent dobro oporavlja, dok je drugi vozač životno ugrožen. Trenutačno se nalazi pod mjerama intenzivnog liječenja i stanje mu je vrlo teško.

"Pacijent je sinoć podvrgnut operativnom zahvatu i danas mu je stanje nešto stabilnije, ali te su ozljede i dalje životno ugrožavajuće”, rekao je Karuc.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene