Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Isključena iz škole

Strava u bjelovarskoj školi: Učenica napravila popis djece za odstrel, dijeli se po mrežama

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Učenica u jednoj bjelovarskoj školi imala je popis učenika iz razreda. Zabrinuti roditelji pretpostavili su kako se radi o popisu za odstrel. U sve se uključila i policija.

Popis za odstrel učenika iz razreda pronađen je kod učenice jedne škole u Bjelovaru.

Roditelji ne skrivaju zabrinutost time što su za popis od djece doznali tek u petak iako su se imena i prezimena učenika pojavila na TikToku prije nekoliko dana i proširila društvenim mrežama.

Pročitajte i ovo Poruke, cvijeće i svijeće ispred škole za ljude ubijene u beogradskoj školi građani uznemireni Maloljetnik prijetio masakrom u Banjoj Luci: Policija privela njegova oca i uputila apel

Sa snimkom je upoznata i policija koja je privela učenicu. Snimka je obrisana s društvenih mreža, no navodno postoje screenshotovi koje su napravili učenici. Pretpostavlja se kako se oni dijele.

Na popisu piše i da će ih sve pobiti. U priču se uključio i područni Zavod za socijalni rad. Bjelovar.live neslužbeno doznaje da je učenica isključena iz škole.

Pročitajte i ovo Cvijeće pred beogradskom školom Rok od tjedan dana Ovo je sedam zahtjeva roditelja djece iz škole gdje se dogodio masakr

"Danas su tek učenici saznali kako je jedan cijeli razred s još jednim dečkom na popisu jedne pomahnitale djevojke koja prijeti da će ih pobiti. Otac dotične je lovac i ima pristup oružju i nije baš to bezopasno", kazao je jedan od roditelja.

Ovaj incident zabilježen je nakon stravičnog masakra u Beogradu u kojem je ubijeno osmero učenika i zaštitar.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene