Obavijesti Video Pretražite Navigacija
ČETVEROSTRUKO UBOJSTVO

Detalji krvoprolića u Šibeniku: Uspješni šibenski poduzetnik htio je kupiti halu, došli su u razgled, ali sve je završilo tragedijom

Četverostruko ubojstvo dogodilo se danas na području Šibensko-kninske županije. Beživotno tijelo počinitelja pronađeno je u večernjim satima pokraj automobila kojim je bježao.

Danas se oko 12.20 sati dogodilo ubojstvo u Vodicama te je pozvana policija. Otprilike nakon 20 minuta policija je dobila još jednu dojavu da su pronađene još tri mrtve osobe u šibenskim Ražinama.

Cijelo popodne tragalo se za počiniteljem te su iz policije uputili molbu građanima da ako primijete sivu Škodu Karoq, registarskih oznaka ŠI-959-HF, odmah pozovu policiju i ne približavaju se automobilu. U večernjim satima pronađen je taj automobil i pokraj njega beživotno tijelo počinitelja.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna STRAH OD INSPEKCIJE I VISOKIH KAZNI Zagrebački ugostitelji većinom odustali od masovnog otvaranja kafića, idu na prosvjed 3. veljače

Uspješni šibenski poduzetnik, neslužbeno doznajemo, htio je kupiti halu od propalog šibenskog poduzetnika. Došli su na razgled nekretnine i sve što znamo, da to nije završilo kao lijepa poduzetnička priča već kao krvoproliće.

Tijek događaja možete pratiti OVDJE

Vijesti gledajte svakog dana na Novoj TV, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr
 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene