Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

Cure detalji

Osumnjičeni za ubojstvo s Korčule nakon zločina napadao ljude na ulici? ''Bio je sav u krvi. Moj muž se hrvao s njim''

Na Korčuli je u petak ujutro pronađena mrtva žena u obiteljskoj kući. Neslužbeno smo doznali da je osumnjičen sin, a poznati su i novi detalji nakon ubojstva.

U obiteljskoj kući u Veloj Luci pronađeno je tijelo žene. Neslužbeno smo doznali da je za stravičan zločin osumnjičen njezin sin. Također neslužbeno doznajemo da je privedeni 35-godišnji sin ubijene 68-godišnjakinje otprije imao problema s alkoholom, a navodno i psihičkih poteškoća.

Iz policije kažu da su imali asistencije oko mladića, ali ne zbog nasilnog ponašanja. ''Asistencije su bile vezane za njegovo loše zdrastveno stanje'', kazala je Andrijana Biskup, glasnogovornica PU dubrovačko-neretvanske za Dubrovački vjesnik.

Par sati nakon strašnog zločina, poznati su novi detalji. Kako neslužbeno doznaje Dubrovački vjesnik, nakon ubojstva mladić je istukao prolaznike na ulici, a jedan od njih je vlasnik poznatog velolučkog ugostiteljskog objekta. ''Čuli smo da je napao jednog našeg sumještanina, a onda je pedesetak metara od mjesta gdje taj sumještanin živi napao i moga muža i to s leđa. Moj se muž hrvao s njim, a onda je mladić pobjegao, a muž za njim'', ispričala je supruga vlasnika ugostiteljskog objekta za list.

Dodaje da je nedugo nakon napao još jednog čovjeka kojeg znaju. Njezin muž je potrčao u pomoć tom čovjeku, a mladić je pobjegao. ''Kasnije ga je pokupila policija, sve se dogodilo u pet minuta i 50 metara. U trenutku napada, mladić je bio pun krvi, vjerojatno se napad dogodio nakon ubojstva'', zaključila je šokirana žena.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna ZLOČIN KOJI JE ŠOKIRAO ZEMLJU Otkriveno što se događalo neposredno prije stravičnog ubojstva u Rijeci: Je li ovo bio motiv za divljački napad na ženu?

Pročitajte i ovo Psihologinja Lorena Zec - 3 PSIHOLOGINJE ZA DNEVNIK.hr Zločin i kazna: Je li Hrvatska zemlja koja voli nasilje i mrzi žene i jesu li svjedoci zločina u Rijeci nasilnici ili žrtve?

Usmrćena majka navodnog ubojice rodom je iz Brazila, otac je pomorac.

Posljednjih dvadesetak dana navodni ubojica je bio u lošem stanju, a majka ga je nekolilko puta prijavljivala policiji.

Više detalja o ubojstvu bit će poznato nakon kriminalističkog istraživanja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene