Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna
uživo

UŽIVO Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Šeparović misli da vlast pripada njemu. Popišali su se na sve nas"

policija potvrdila događaj

U Zagrebu nepoznati muškarac pokušao oteti 10-godišnjakinju? "Srećom pa je moja kći samo nastavila hodati"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U utorak oko 12:30 nepoznati muškarac pokušao je u Zagrebu nagovoriti 10-godišnjakinju da uđe s njim u automobil tvrdeći da ga je po nju poslala njezina majka. Srećom, djevojčica na to nije reagirala. Policija je potvrdila da su imali dojavu, ali o detaljima nisu mogli govoriti jer je istraga u tijeku.

Jedna je majka u Facebook grupi "Za bolje sutra - za Borovje!" podijelila što je njena kći doživjela u utorak oko 12:30.

"Prije sat vremena kad se moja 10-godišnja kći vraćala kući iz škole, na cesti se pored nje zaustavio crni automobil. Muškarac joj je rekao da ga je poslala njezina mama da ju pokupi. Srećom pa je moja cura samo nastavila hodati.

Javila sam školi i policiji. Prenesite svojim klincima da paze. Policajci sad po kvartu traže kamere. U MUP-u su nam rekli da je ovo drugi slučaj na istu priču u zadnjih 10 dana na području Zagreba. Muškarac je smeđe/plave kose u crnoj jakni, mlađi", navela je.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna dvojica muškaraca Oteli curicu (5), silovali je i izboli do smrti - doživotnu kaznu će služiti na Arktiku: "Oni se ne mogu nazvati ljudima"

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Pronađena živa i zdrava Cure detalji o otmičaru australske Maddie McCann, za kojom se tragalo 18 dana: "Moj sin je pobjesnio kada je čuo da je on otmičar, prebio ga je"

Zagrebačka policija je za DNEVNIK.hr potvrdila da je zaprimila dojavu oko 12:40 sati o "komunikaciji nepoznatog muškarca i djeteta".

Okolnosti događaja se utvrđuju.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene