Obavijesti Video Pretražite Navigacija
OČEVID U TIJEKU

Novi detalji strašnog zločina u Puli: U kući pronađene dvije mrtve osobe. Sin ubio oca i majku, sam se prijavio policiji?

Aktualno Galerija +0 Lina Dollar Galerija 1/1 >>
Dvije mrtve osobe pronađene su u kući u Argonautskoj ulici u Puli oko 16:15 sati. U policijskoj postaji nalazi se jedna osoba koja se dovodi u vezu s događajem, a očevid je u tijeku.

''Očevid još uvijek traje i kako su nam kazali iz policije neće tako brzo biti gotov'', kazala je u javljanju iz Pule za Dnevnik Nove TV reporterka Lina Dollar.

''Ono što je zasad poznato jest da je policija danas nešto iza 16 sati u obiteljskoj kući u Argonautskoj ulici u Puli pronašla dvije mrtve osobe starije životne dobi, muškarca i ženu, odnosno supružnike. Sumnja se da je ubojstvo počinio njihov sin, neslužbeno doznajem, kao i da se on sam oko 16 sati prijavio policiji i sve priznao'', kazala je reporterka Dnevnika Nove TV.

Dodala je da se ''on sada nalazi u policijskoj postaji u Puli na ispitivanju''.

Lina Dollar Lina Dollar (Foto: DNEVNIK.hr)

''Zasad nije poznato kojim je oružje počinjeno ubojstvo kao ni vrijeme ubojstva, odnosno je li se ono dogodilo danas ili jučer u večernjim satima. Te informacije bit će poznate nakon završetka očevida'', kazala je Dollar.

''Policija je potvrdila da na ovoj adresi nisu dosad imali postupanja, ali i da im je počinitelj poznat pod ranije, međutim, ne zbog nasilnih kaznenih djela'', javila je za Dnevnik Nove TV reporterka Lina Dollar.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Gotova istraga Pokušao ju ubiti: Nožem napao 48-godišnjakinju i ozljedio ju
Pročitajte i ovo Slika nije dostupna u humu na sutli Ubojstvo u Zagorju: Pronađeno tijelo muškarca (55), uhićen 25-godišnjak

Policija je ranije u prvoj izjavi za medije potvrdila da se sumnja da je riječ o nasilnoj smrti, da se radi o muškarcu i ženi, o članovima obitelji te da je uhićena osoba s njima u srodstvu.

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene