Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Na nerazvrstanoj cesti

U Puli naletio automobilom na pješakinju, žena s teškim ozljedama prevezena u bolnicu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U prometnoj nesreći u Puli teško je ozlijeđena pješakinja (45) na koju je naletio automobil u petak navečer.

U petak oko 20:30 u Puli dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba teško ozlijeđena.

Pročitajte i ovo Stravična prometna nesreća kod Stare Gradiške - 1 Teška prometna nesreća Vozač kamiona bio je drogiran? Probio rampu na granici i pokosio kolonu vozila - među nastradalima i šestero djece Prometna policija, ilustracija Tragedija kod Bjelovara Prometna nesreća na obilaznici: U sudaru poginuo vozač traktora

Nesreća se dogodila na nerazvrstanoj cesti. Iz policije su nam kazali da je automobil, koji se kretao neprilagođenom brzinom, naletio na pješakinju koja na sebi nije nosila reflektirajuću odjeću kako bi ju se uočilo u mraku. 

Pješakinja je zadobila teške tjelesne ozljede i prevezena je u Opću bolnicu u Puli.

Nesreća se dogodila kada je 33-godišnjak upravljao automobilom Audi, pulske registarske oznake, kolnikom ceste Put za Livadine. Nedaleko raskrižja s Cestom prekomorskih brigada, zbog neprilagođene brzine kretanja stanju i uvjetima na cesti, vozač je udario u 45-godišnju državljanku Njemačke, koja se kretala pješice kolnikom, a da nije bila osvjetljena reflektirajućom materijom ili nekim izvorom svjetlosti.

Zbog sumnje da je počinio kazneno djelo izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu, policija će protiv vozača automobila podnijeti kaznenu prijavu nadležnom državnom odvjetništvu u redovnom postupku.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene