Obavijesti Video Pretražite Navigacija
krvavi tragovi

FOTO Uznemirujući prizori kod Zadra: Sin ubio oca pa teško ozlijedio majku? "Istrčao je iz kuće sav krvav i vikao..."

Zadarska policija sinoć u 21 sat dobila je dojavu o pronađenom mrtvom muškarcu u obiteljskoj kući u Selinama. Jedna žena je ozlijeđena.

U obiteljskoj kući na području Selina sinoć je nađeno mrtvo tijelo muškarca. Jedna ženska osoba je ozlijeđena. Policija je dojavu dobila u 21 sat.

"Odmah po zaprimljenoj dojavi policijski službenici su izašli na mjesto događaja gdje su pronašli mrtvo tijelo muške osobe dok je ozlijeđenoj ženskoj osobi pružena liječnička pomoć te se nalazi izvan životne opasnosti", javlja zadarska policija.

Navodno je riječ o obiteljskom nasilju. Kako neslužbeno doznajemo, priveden je sin ubijenog muškarca.

Svjedok je rekao da je sin oko 21 sat istrčao iz kuće. Bio je krvav i vikao je: "Upomoć, upomoć, zovite nekoga!" Ubrzo su stigli policija i hitna pomoć, doznaje Zadarski.hr, koji je bio na mjestu ubojstva. Prema pisanju tog portala, sin je i teško ozlijedio majku.

Vidljivi su tragovi krvi po zidovima, kao i vratima.

Mladić (26) kojeg se dovodi u vezu s ovim tragičnim događajem smješten je na Odjelu psihijatrije OB-a Zadar.

U službenim prostorijama policije nalazi se muška osoba koja se dovodi u vezu s navedenim događajem te je u suradnji s nadležnim državnim odvjetništvom u Zadru u tijeku kriminalističko istraživanje, kojim će se utvrditi sve okolnosti ovog događaja.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Istraga u tijeku Užas u Sesvetama: Tupim predmetom zatukao oca? Policija uhitila 37-godišnjeg muškarca

Očevid je u tijeku.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene