Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Policija na terenu

UZNEMIRUJUĆI VIDEO Horor kod Čakovca: Štene strpali u kantu za smeće pa utopili u potoku, sve promatrala djeca

Volonteri azila Prijatelji Čakovec zabilježili su mučenje i ubijanje psa u naselju Parag nedaleko od Čakovca. Na teren je izašla krim policija.

U naselju Parag, nedaleko od Čakovca, volonteri azila Prijatelji Čakovec zabilježili su mučenje i ubijanje psa. Na snimci nasilja prema životinji koja se širi društvenim mrežama su i sasvim malena djeca.

Pročitajte i ovo Ilustracija "Kupovao" cigarete Stari prevarantski trik u novom ruhu: Rumunj u nekoliko gradova pokrao prodavačice na kioscima Ilustracija Pritvoren je Mladić u Međimurju prijetio socijalnim radnicama u autu: "Sljedeći put ću vas ubiti"

Upozoravamo da su video i fotografija uznemirujući!

Dojavu o ovom događaju je potvrdila i PU međimurska. "Mogu potvrditi da smo zaprimili dojavu o tome, krim policija je na terenu i kriminalističko istraživanje je u tijeku", kazala je glasnogovornica međimurske policije Marina Soldat.

Osim utopljenog šteneta, iz azila poručuju da su uspjeli spasiti kuju i preostala dva šteneta. Najavljuju nastavak projekta zbrinjavanja pasa iz romskih naselja. 

"Romsko naselje Parag. Nismo stigli na vrijeme. Predivno, nježno, drago štene prvo je živo strpano u kantu za smeće (imamo i snimku, ali i ovo što smo vam pokazali nam se čini previše), a potom utopljeno u potoku kraj naselja. Oprosti, draga dušo.
Uspjeli smo stići na vrijeme da spasimo mamicu i preostala dva šteneta koji su smješteni u sklonište.
Nama počinje nastavak projekta zbrinjavanja pasa iz romskih naselja. I trenutno se osjećamo toliko nemoćni jer će svaki pas koji ostane u romskom naselju živjeti životom užasa i strave.
Podijelite, nek svijet ponovo vidi u kakvoj državi živimo. I nemojte reći, i djeci je strašno jer je. Ali djeca nisu u našoj glavnoj domeni djelovanja, a unatoč tome što nisu, pomagali smo i njima", objavili su na Facebooku.

 


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene