Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Poginula obitelj

Šokantni prizori na mjestu tragedije kod Okučana, u kojoj je poginulo troje ljudi: "Stravične scene zatekle su i policiju i vatrogasce"

Aktualno Galerija Prometna nesreća kod Okučana - 4 Prometna nesreća kod Okučana - 4 Foto: DNEVNIK.hr Prometna nesreća kod Okučana - 3 Prometna nesreća kod Okučana - 3 Foto: DNEVNIK.hr Prometna nesreća kod Okučana - 2 Prometna nesreća kod Okučana - 2 Foto: DNEVNIK.hr +0 Prometna nesreća kod Okučana - 1 Galerija 1/4 >>
U teškoj prometnoj nesreći kod Okučana smrtno su stradale tri osobe. Neslužbeno, riječ je o jednoj obitelji.

Stravična prometna nesreća dogodila se oko 15 sati u petak na nadvožnjaku autoceste A3 kod Okučana.

Pročitajte i ovo Prometna nesreća na Bundeku Prometna nesreća Sudarila se dva automobila u Zagrebu: Jedna osoba ozlijeđena Teška nesreća na A3 - 1 između Novske i Okučana FOTO Objavljeni detalji stravične nesreće na autocesti: Kamion se zabio u auto, poginuli muškarac i žena

Policija je izvijestila da su se sudarili kamion hrvatskih i automobil srpskih registarskih oznaka. Smrtno su stradale tri osobe.

Kamionom je upravljao 25-godišnji državljanin Bosne i Hercegovine, dok su se u osobnom automobilu nalazile tri osobe (dvije muške 1983. i 1986. godište te jedna ženska osoba 1964. godište).

Kako doznajemo, vozač kamiona nije zadobio ozljede u nesreći, ali je u šoku. Policija ga je testirala i na alkohol, a zbog smrtnog ishoda nesreće testirat će ga i na druge opijate.

Prema neslužbenim informacijama, troje poginulih su iz iste obitelji. 

Prizori šokirali i policiju

Mjesto nesreće obišla je ekipa Dnevnika Nove TV, a očevid je u večernjim satima i dalje trajao.

''Stravični prizori zatekli su ne samo nas novinare nego i policiju i vatrogasce koji pokušavaju rasvijetliti okolnosti nesreće. Prema prvim informacijama, 25-godišnji vozač kamiona silazio je s autoceste i u tom trenutku je došlo do sudara s automobilom. U njemu su bile tri osobe, one su na mjestu nesreće podlegle ozljedama. Policija je vozača kamiona, koji je u potpunom šoku, odvela u bolnicu'', izvijestila je s mjesta nesreće reporterka Ivana Pezo Moskaljov.

Istražitelji sada pokušavaju pronaći odgovore na više pitanja. ''Što je kumovalo ovoj nesreći – magla i smanjena vidljivost, sklizak kolnik, je li možda kvar na jednom vozilu ili umor i neiskustvo vozača? Slaže se mozaik svega. Podsjetit ću da nije ovo prva takva nesreća, i to ne samo na ovom dijelu autoceste. Prema službenim podacima policije, u prvih devet mjeseci ove godine bilo je više od 4400 prometnih nesreća s teretnim vozilima u kojima je 10 osoba smrtno stradalo'', kazala je Pezo Moskaljov.

Stanovnik Okučana za DNEVNIK.hr je ispričao da su prizori s mjesta nesreće stravični.

''Navodno je kamion labudica prešao u suprotnu traku i udario u auto. Prizor je užasan, tako nešto dugo nismo vidjeli'', kaže šokirani Okučanin. 

Na mjesto prometne nesreće izašao je općinski državni odvjetnik, koji će, uz asistenciju policijskih službenika, obaviti očevid.  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene