Obavijesti Video Pretražite Navigacija
STARA NEKOLIKO MJESECI

Tragedija kod Bjelovara: Policija istražuje smrt bebe, zaprimljena u bolnicu u teškom stanju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bjelovarska policija provjerava okolnosti vezane za smrt djeteta starog nekoliko mjeseci. Policiju je o smrti djeteta izvijestila bjelovarska bolnica.

Policija provjerava smrt bebe od nekoliko mjeseci u bjelovarskoj bolnici. Policija je dobila prijavu bolnice u koju je beba dovezena tijekom jutarnjih sati. 

Pročitajte i ovo Ilustracija tri tjedna kasnije Slučaj bebe s teškim ozljedama: Iz bolnice stigla dobra vijest, policija još uvijek tapka u mraku Ilustracija strašna tragedija Majka uspavanu bebu stavila u pećnicu umjesto u krevetić: Dijete je umrlo, njezino je objašnjenje šokantno

Beba je zaprimljena u teškom stanju i prebačena je u zagrebačku bolnicu, gdje je preminula, potvrđeno nam je u bjelovarskoj policiji. 

"Postupali smo po dojavi bolnice o smrti djeteta, starosti nekoliko mjeseci. Radi se o specifičnom događaju. Mogu potvrditi da imamo određeno postupanje i da ćemo izvijestiti javnost kada se za to ispune uvjeti", rekla nam je Maja Barbir Grubić, glasnogovornica PU bjelovarsko-bilogorske.

Više će se znati nakon obdukcije kojom će se utvrditi uzrok smrti, rečeno nam je u policiji. 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene