Obavijesti Video Pretražite Navigacija
udružene snage

Ovog ima samo u Hrvatskoj: Život utopljenom Mađaru spašavala hitna s pokvarenom rotirkom i čak tri policijska vozila

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Mošćeničkoj Dragi kupači su primjetili da u moru pluta tijelo muškarca i brzo su ga izvukli na plažu te potom pozvali pomoć. Zbog kvara na vozilu hitne pomoći pozvali su policiju te je u tri etape prevezen u rječku bolnicu.

U subotu, 14. kolovoza, u Mošćeničkoj Dragi kupači su primijetili tijelo 44-godišnjeg Mađara kako pluta u moru te su ga izvukli na plažu i pozvali hitnu pomoć.

Na mjestu su mu djelatnici pomogli te je prevezen u KBC Rijeka. No, na vozilu Zavoda za hitnu medicinu PGŽ dogodio se kvar zvučne i svjetlosne signalizacije pa je zatražena pomoć PU primorsko-goranske i stradali je prepraćen u riječku bolnicu.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Procedura za let je duga Ispovijest Hrvata evakuiranog iz Afganistana: ''Nismo se tuširali ni pojeli nešto dva dana. Kad se izvuku ostali naši, možemo reći da je priči kraj''

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna ''Talibani šalju mudre političke poruke'' Svijet se mora pripremiti za novi migrantski val. Stručnjak za DNEVNIK.hr objasnio zašto je Afganistan pao bez ispaljenog metka: ''SAD je dobio veliku pljusku..."

"Pomoć u preprati pružila je policija u tri etape: u prvom dijelu do Lovrana auto-ophodnja Policijske postaje Opatija sa službenim vozilom, u drugom dijelu prometni motociklisti iz iste postaje, a od čvora Škurinje, policijski službenik Službe za sigurnost cestovnog prometa sa službenim vozilom i prometni motociklisti Policijske postaje Opatija. Kako bi zbog gužvi na prometnicama, što prije stigli do bolnice, policijski službenici su vozačima gestikulacijom ruke, a nekima i kucanjem u staklo vozača u vožnji izdavali naredbe da pomaknu u desnu stranu radi prolaska vozila hitne pomoći", izvijestila je policija.

Državljanin Mađarske je stabilno i oporavlja se.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene