Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uhvaćen na djelu

Poljak tajno snimao žene u svlačionicama na plaži u Brelima

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Državljanin Poljske koji je na plaži u Brelima snimao žene u svlačionicama uhićen je i protiv njega je policija podnijela kaznenu prijavu zbog neovlaštena slikovnog snimanja, doznaje se u policiji.

Kako je priopćila policija, policijski službenici Policijske postaje Makarska dovršili su kriminalističko istraživanje nad 31-godišnjim državljaninom Poljske koji je zatečen na plaži u mjestu Brela u neovlaštenom snimanju mobitelom. Neslužbeno se doznaje kako je Poljak žene koje su se nakon kupanja presvlačile u svlačionicama na plaži potajno snimao i to dva dana, u petak te u subotu kada je uhićen. Zahvaljujući prijavi jedne od žena policija je sljedećeg dana Poljaka uhitila na plaži.

Pročitajte i ovo Plaža Prijeti im zatvor Nova uhićenja na hrvatskim plažama: Dvojica stranaca snimala nagu djecu Uhićen pedofil u Crkvenici - 6 uhićen još jedan pedofil Kamere skrivaju u ručne satove, termos-boce, kemijske olovke i prijenosne hladnjake: Stručnjakinja savjetuje kako zaštititi djecu

Priveden je na kriminalističko istraživanje tijekom čega je utvrđena sumnja da je snimio više ženskih osoba mlađe dobi dok su se presvlačile u svlačionici. Uz kaznenu prijavu doveden je policijskom pritvorskom nadzorniku. (Hina)
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene