Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U pritvoru je

Trudnu nevjenčanu suprugu gurnuo niz stepenice, tukao i napadao: Kad se odselila, puškom prijetio i njezinoj obitelji

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Splitsko-dalmatinski policajci dovršili su kriminalističko istraživanje nad 27-godišnjakom koji je svoju trudnu nevjenčanu suprugu u više navrata napadao, potom ju gurnuo niz stepenice.

27-godišnjaka sumnjiče da je razdoblju od ožujka do svibnja ove godine u više navrata verbalno i fizički napadao svoju 21-godišnju trudnu nevjenčanu suprugu. Jednom prilikom ju je gurnuo niz stepenice u hodniku zgrade.

Pročitajte i ovo Policijski auto Smrt u Srinjinama Tragedjia blizu Splita: Muškarac pao sa skele i umro Ilustracija nepravomoćno osuđen Pijani otac vrijeđao i dirao maloljetnu kćer: "Bolje da sam te izd*kao u WC-u nego što sam te napravio"

21-godišnjakinja se odselila od njega, no on ju je svakodnevno nazivao i pokušavao stupiti s njom u kontakt. Nametljivo ponašanje prema trudnoj ženi se nastavilo. Nije se zaustavio nego se isto tako počeo ponašati i prema 49-godišnjoj ženi koja je član obitelji trudne žene. 49-godišnjakinji je jednom prilikom prijetio držeći pušku u ruci.

Pretraženi su stanovi kojima se koristi 27-godišnjak. Policija je pronašla i oduzela tri puške i pištolj koji je legalno posjedovao 66-godišnjak, član obitelji 27-godišnjaka. Pronađena je i oduzeta i jedna zračna puška za koju 66-godišnjak nije imao važeći oružani list pa će protiv njega biti podnesen optužni prijedlog prekršajnom sudu.

27-godišnjak je pritvoren uz kaznenu prijavu zbog sumnje da je počinio kaznena djela nasilje u obitelji, teška tjelesina ozljeda u pokušaju, tjelesna ozljeda i nametljivo ponašanje, priopćila je policija.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene