Obavijesti Video Pretražite Navigacija
ubojstvo na zrću

Poznat identitet ubijenog, Domagoj Mikić otkrio detalje likvidacije: "Ubojica je svoju žrtvu vrebao, prišao mu je sleđa..."

Aktualno Galerija Očevid na Pagu Očevid na Pagu Foto: DNEVNIK.hr Očevid ubojstva na Pagu - 1 Očevid ubojstva na Pagu - 1 Foto: DNEVNIK.hr Očevid ubojstva na Pagu - 7 Očevid ubojstva na Pagu - 7 Foto: DNEVNIK.hr Očevid ubojstva na Pagu Očevid ubojstva na Pagu Foto: DNEVNIK.hr +7 Očevid ubojstva na Pagu - 8 Galerija 1/12 >>
U četvrtak ujutro ispred popularnog kluba na otoku Pagu dogodilo se stravično ubojstvo pred očima okupljenih. Ubijeni je državljanin Crne Gore, a sumnja se na obračun osoba iz kriminalnog miljea.

Strašno ubojstvo dogodilo se na otoku Pagu u četvrtak rano ujutro. Ispred popularnog kluba ubijen je muškarac hicem iz vatrenog oružja.

Reporter Dnevnika Nove TV Domagoj Mikić javio se uživo sa Zrća u Vijesti u 17 sati. Kazao je kako posao policiji olakšava činjenica da su nadzorne kamere snimile sam događaj. Mikić doznaje i da je sama likvidacija snimljena iz neposredne blizine.

"Poznato je da je ubojica svoju žrtvu vrebao, strpljivo ju je čekao na izlasku iz kluba. Kada je 32-godišnjak napustio prostor kluba, ubojica mu je prišao sleđa, prislonio pištolj na glavu i ispalio hitac", javio je Mikić. Reporter je kazao i kako se ubojica dao u bijeg, ali ga je policija vrlo brzo ulovila.

Mikić je dodao kako je ubijeni muškarac stari znanac policije, koji je punio stupce crne kronike u Crnoj Gori.

"Povezivalo ga se je i sa škaljarskim klanom. Kako doznajem, on je jučer stigao ovdje na Zrće, gdje mu je bila djevojka", rekao je Mikić te dodao kako je očevid završen, ali je na terenu veliki broj krim policajaca. Radi se na raspetljavanju priče i utvrđivanju što je bio motiv za ovo ubojstvo te je li ono možda naručeno.

Preminuo u kolima hitne

Do pucnjave je došlo dok je u klubu još bilo ljudi, koji su u šoku svjedočili ovom strašnom događaju. Jedan od očevidaca vikao je: "U glavu mu je pucao!"

Okupljeni su ga pokušali reanimirati, no muškarac je preminuo u vozilu Hitne pomoći na putu prema bolnici.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna u istražnom zatvoru VIDEO Osumnjičenik skrivao lice pred kamerama: U pritvoru zbog brutalnog napada na ženu i mladića

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna OČEVID U TIJEKU Strava kod Zrća: Iz mora izvučeno tijelo mlađeg muškarca, utvrđuje se identitet

Policija je oko 6 sati dobila dojavu da je u Kolanjskom Gajcu na Pagu, na području Katarelca, jedna osoba "ranjena iz vatrenog oružja".

U brzoj akciji napadač je pronađen i priveden. Doznaje se da je riječ o državljaninu Srbije, dok je ubijeni muškarac državljanin Crne Gore. Policija provjerava njihove identitete jer nije isključeno da su se koristili lažnim ispravama.

Crnogorski mediji pišu da je ubijen 38-godišnji G.V. koji je bio član "škaljarskog klana".

Županijsko državno odvjetništvo naložilo je obdukciju tijela ubijenog.

Na terenu je velik broj krim policajaca. Način na koji je ubojstvo izvedeno ukazuje da bi se moglo raditi o obračunu osoba iz kriminalnog miljea.

Načelnik Policijske postaje Pag Željko Blaić potvrdio je da je osumnjičeni državljanin Srbije, dok identitet preminulog nije službeno potvrđen.  

Blaić nije mogao potvrditi nagađanja koja su se pojavila, da je riječ o naručenom ubojstvu te je dodao da će sve biti jasnije nakon završenog očevida.

Potvrdio je da su u stalnom kontaktu sa svojim inozemnim kolegama te će kasnije biti istraženo i kako je moguće da je strani državljanin u zemlju ušao s oružjem.

Sigurnost posjetitelja nije ugrožena

Načelnik općine Kolan Šime Gligora rekao je kako sigurnost posjetitelja i turista u ovom mjestu nije ugrožena.

"U većem dijelu ovog mjesta je obiteljski turizam, samo ovaj jedan manji dio je orijentiran na zabavu", rekao je uvjeren kako ovaj događaj neće naštetiti imidžu Kolana.

Dodao je da ovaj klub, kao i cijelo mjesto, vodi računa sigurnosti te da je sve pokriveno nadzornim kamerama uz zaštitare koji rade 24 sata.
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene