Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Svađa među susjedima

Split: Ubojstvo zbog parkirnog mjesta

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
S dva metka u prsa kasno popodne pred kućnim je pragom ubijen 44- godišnjak iz Mravinaca kod Solina, potvrdila je to splitska policija.

Muškarca, umirovljenog branitelja i oca četvero djece, nakon verbalne je svađe ubio 49-godišnjak, a ne 19-godišnjak, kako je popodne izvijestila policija.

Pročitajte i ovo Pucnjava u Solinu - 5 MUŠKARCU PROPUCANE NOGE Pucnjava u Solinu: 27-godišnjak se tereti za ubojstvo u pokušaju Slika nije dostupna Nepravomoćna presuda Ubojstvo zbog parkirnog mjesta: Dobio 12 godina zatvora

Neslužbeno se na terenu doznaje da je motiv ubojstva parkirno mjesto, ali kako se doznaje, dvojica su se muškaraca često svađala zbog prolaza pred kućom 44-godišnjaka. Navodno je 49-godišnjaku smetala velika lončanica za cvijeće koja mu je priječila da ispred svoje kuće tim putem dođe autom.

O tim razlozima ubojstva policija još ništa službeno nije željela govoriti jer na mjestu ubojstva još uvijek traje očevid koji obavlja dežurni istražni sudac Županijskog suda u Splitu Mlađan Prvan. S njim su na teren izišli patolog Antonio Alujević i zamjenica Županijskog državnog odvjetništva Marina Matušan. Patolog Alujević novinarima je kratko potvrdio kako je muškarac ubijen s dva metka u prsa.

Nakon verbalne svađe između dvojice muškaraca stariji je otišao kući po pištolj, a mlađi po sjekiru, no upotrijebio ju je tek nakon što je pogođen s dva metka. Ozlijedio je svog ubojicu, a potom kao pokošen pao na pod, kažu svjedoci.

>> Nakon svađe ubio susjeda

Nakon što je ubio susjeda 49-godišnjak je otišao pred svoju kuću, naslonio se na automobil i tamo dočekao policiju. Predao im se bez otpora.

U Mravince su zajedno s policijom stigle i njihove kolege iz Specijalne policije koji su pretražili stan 49-godišnjaka u kojem se, kako se moglo čuti na terenu, nalazi veća količina oružja. Sutra bi se trebalo znati nešto više o okolnostima cijelog slučaja, poručila je policijska glasnogovornica. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene