Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pronađen nakon 2 dana

SPLIĆANIN SE SMRZNUO NA SMRT Uz njega do kraja bio njegov pas

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mrtav četrdesetsedmogodišnji muškarac pronađen je u stanu u splitskoj četvrti Varošu, a prema prvim pretpostavkama umro je od hladnoće, doznaje se u splitskoj policiji.

Policija je muškarca mrtvog pronašla još u utorak, u prizemnom stanu u kojem nije imao struje i vode živeći u neljudskim uvjetima.

Pročitajte i ovo Policija U policiji je Strašne scene u Splitu: Šakama izudarao dvije žene na terasi kafića, hvatali ga prolaznici Ilustracija Zabijao se autom u njihov Clio Optužen muškarac čiji je ponašanje zgrozilo Hrvatsku: Svi pamte njegov napad na troje mladih

Pretpostavlja se da je umro dva dana prije nego je pronađen kada su se u Splitu temperature spustile do minus sedam Celzijevih stupnjeva. Uz umrlog muškarca je cijelo vrijeme bio njegov pas. U policiji kažu kako ne sumnjaju na nasilnu smrt.

Nakon pronalaska i očevida  tijelo je poslano na obdukciju kako bi se utvrdio točan uzrok smrti 47- godišnjaka.

"Nažalosti, nije mu život bio baš lijep. Imao je i problema s drogom, bio je i u zatvoru, a za to vrijeme mu je izgorio i stan u koji se vratio. Nije imao ni struje ni vode, ali u svemu tome nije izgledao neuredno. Vodu je uzimao s obližnje česme, skupljao je boce, a u zdanje vrijeme je bio nekako blijed....", ispričali su susjedi nesretnog mušarca za Slobodnu Dalmaciju (Hina/D.I.)

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene