Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Mrtav četrdesetsedmogodišnji muškarac pronađen je u stanu u splitskoj četvrti Varošu, a prema prvim pretpostavkama umro je od hladnoće, doznaje se u splitskoj policiji.


Policija je muškarca mrtvog pronašla još u utorak, u prizemnom stanu u kojem nije imao struje i vode živeći u neljudskim uvjetima.

Vezani članci Poplava u Splitu zbog puknute cijevi - 4 Bujica u Splitu: "Prije dvije godine bio je isti slučaj. Samo su to popravili i otišli, više nikad nisu pogledali cijevi" Hladnoća u Rusiji Kad se temperatura spusti ispod -30 stupnjeva, počinju se događati stvarno bizarne stvari

Pretpostavlja se da je umro dva dana prije nego je pronađen kada su se u Splitu temperature spustile do minus sedam Celzijevih stupnjeva. Uz umrlog muškarca je cijelo vrijeme bio njegov pas. U policiji kažu kako ne sumnjaju na nasilnu smrt.

Nakon pronalaska i očevida  tijelo je poslano na obdukciju kako bi se utvrdio točan uzrok smrti 47- godišnjaka.

"Nažalosti, nije mu život bio baš lijep. Imao je i problema s drogom, bio je i u zatvoru, a za to vrijeme mu je izgorio i stan u koji se vratio. Nije imao ni struje ni vode, ali u svemu tome nije izgledao neuredno. Vodu je uzimao s obližnje česme, skupljao je boce, a u zdanje vrijeme je bio nekako blijed....", ispričali su susjedi nesretnog mušarca za Slobodnu Dalmaciju (Hina/D.I.)