Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Hitne službe na terenu

Drama na Črnomercu: Procurio plin na benzinskoj, pozlilo radnici

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na benzinskoj pumpi INA-e na zagrebačkom Črnomercu došlo je do propuštanja plina iz spremnika. Jednoj radnici je pozlilo. Vatrogasci su tamo.

Kako doznajemo od zagrebačkih vatrogasaca, na tehničku intervenciju u zagrebačkoj Ilici 278 je izašlo jedno vozilo sa šest vatrogasaca.

Pročitajte i ovo Ilustracija Radnici se šokirali Pronađeni ljudski kosturi, na jednom i dijelovi odjeće Požar plastenika u Ludbregu - 2 Traje očevid FOTO/ VIDEO Veliki požar u Ludbregu: Vatra progutala plastenike i strojeve, ozlijeđen vatrogasac

Odazvali su se na dojavu da se osjeti miris plina iako objekt nije plinificiran. Kako navode, mjerni instrumenti ne očitavaju povišene vrijednosti, objekt nema prodaju ni auto plina niti kućnog plina, nije plinificiran, pa je pretpostavka da je sve to došlo kao nusprodukt od nekog vozila koje koristi benzin i plin kao pogonsko gorivo.

U detaljom pregledu zgrade (prodavaonica) i okoline, instrument je počeo pokazivati povećanje vrijednosti, tražena je plinara, plinara je pozvana. Pozvana je Hitna medicinska pomoć jer je jednoj djelatnici pozlilo.

Vatrogasci su uspjeli otvoriti podzemne spreminke goriva, te se alarm na mjernom instrumentu pojačao, tako da je skoro sigurno da izlaze isparenja goriva.

"U dogovoru s policijom blokiran je prolaz pješacima, te je blokirana krajnja desna vozna traka Ilice. Čeka se odgovorna osoba INA-e koja će preuzeti daljnja postupanja prema sigurnosnim protokolima", doznajemo od zagrebačkih vatrogasaca.

Iz zagrebačke policije su potvrdili curenje plina. Navode da je u 17:40 iz tehničkih razloga došlo do curenja plina, ali da nije bilo ugroze.

"Kolege utvrđuju što se događa, promet se odvija normalno, zatvoren je sam prostor benzinske", dodaju u PU zagrebačkoj.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene