Obavijesti Video Pretražite Navigacija
cesta zatvorena za promet

Strašna nesreća u Istri: U sudaru triju vozila preminula jedna osoba, više je ozlijeđenih

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Više osoba je ozlijeđeno, jedna je smrtno stradala, a cesta je zatvorena za promet nakon što su se sudarila tri vozila na državnoj cesti Pazin - Žminj u Istri.

Jedna je osoba smrtno stradala, a tri su ozlijeđene u teškoj prometnoj nesreći u petak ujutro na cesti Pazin-Žminj kod Lušetić križa, izvijestila je Policijska uprava istarska.

Prema zasad dostupnim informacijama prometna nesreća se dogodila oko 6,40 sati, a u njoj su sudjelovala dva vozila i jedan kombi. Poginula je jedna osoba dok su tri osobe zatražile liječničku pomoć.

"U ovom trenutku to su jedine informacije koje možemo iznijeti u javnost jer je očevid u tijeku te se utvrđuju okolnosti ove nesreće", rekla je glasnogovornica PU istarske Suzana Sokač.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna jedan mlađi od 14 godina Detalji policijske potjere: Maloljetnici ukrali auto pa se zabili u drvo. Onda su ukrali drugi i zakucali ga u - novo drvo

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna promet bio zatvoren FOTO Kaos na cesti: Sudarila se tri automobila i kombi, više osoba ozlijeđeno

Cesta je zatvorena od sedam sati, za promet na dionici Lušetić križ - Pariži, a promet se odvija obilazno.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene