Obavijesti Video Pretražite Navigacija
prometna nesreća na Pagu

Još jedna smrt na cesti: Biciklom oduzeo prednost automobilu, od siline udara pao i na mjestu preminuo

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U srijedu u prijepodnevnim satima na lokalnoj cesti 63003 između mjesta Kolan i Mandre, došlo je do prometne nesreće u kojoj je poginuo 76-godišnji biciklist, javlja policija.

U srijedu u 09:57 došlo je do prometne nesreće na lokalnoj cesti 63003 između mjesta Kolan i Mandre.

Pročitajte i ovo Klevisa Ymeri Privedena je Ovo je Albanka koja je terencem usmrtila brata (21) i sestru (19) na magistrali: Voli luksuzan život, na društvenim mrežama ima tisuće pratitelja Prometna nesreća na Soblinečkoj cesti Očevid u tijeku Na Soblinečkoj cesti sudarila se tri automobila: Jedan završio na boku, vatrogasci izvlačili zarobljene

76-godišnji biciklist kretao se cestom LC 63004 i prilikom uključivanja na lokanu cestu LC 63003 nije se zaustavio na prometni znak STOP.

Oduzeo je prednost automobilu Volkswagen zadarskih registarskih oznaka s kojim je upravljala 49-godišnja hrvatska državljanka koja se kretala cestom LC 63003 iz smjera Mandre prema Kolanu. Uslijed toga je došlo do udara vozila u bicikl i pada biciklista na kolnik.

76-godišni biciklist hrvatski državljanin preminuo je na mjestu nesreće. Vozačica iz automobila nije ozlijeđena.

Policija provodi daljnje izvide kako bi utvrdili sve okolnosti ove prometne nesreće.

Zbog osiguranja mjesta događaja i provođenja očevida, na navedenoj dionici ceste promet je u vremenu od 09:57 do 14:05 bio obustavljen te se odvijao alternativnim pravcima.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene