Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Provedeno istraživanje

Priveden poznati trener borilačkog sporta zbog sumnje da je spolno zlostavljao dijete

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Muškarac (71) priveden je u četvrtak u Karlovcu zbog sumnje za spolno zlostavljanje djeteta.

Policija je u četvrtak privela muškarca zbog sumnje da je spolno zlostavljao dijete mlađe od 15 godina.

Neslužbeno doznajemo da se radi o poznatom sportskom djelatniku i treneru borilačkih vještina u Karlovcu. Nismo uspjeli doći do roditelja koji su prijavili slučaj.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna stegovni postupak Časnik prijavljen zbog spolnog uznemiravanja kolegice u vojci udaljen iz službe

Pročitajte i ovo Ivana Pezo Moskaljov Istražuje se slučaj EKSKLUZIVNO Dnevnik Nove TV doznaje: Novi skandal u Hrvatskoj vojsci - časnica prijavila zapovjednika za spolno uznemiravanje

Pričali smo s jednom majkom koja nam je rekla da njezina djeca već šest godina treniraju u tom klubu i da je djecu ispitala i policija. Majka, uz svoju djecu, za trenera ima samo riječi hvale.

"Odgojio je na tisuće djece tokom godina, bio je divan trener svima njima, tako da ako mene pitate je li to istina, ako pitate moju djecu, i supruga - nije. Djeca ga vole, a i mi roditelji ga volimo i poštujemo'', rekla nam je majka.

U PU karlovačkoj su za DNEVNIK.hr potvrdili da su proveli kriminalističko istraživanje nad 71-godišnjakom te je danas predan pritvorskom nadzorniku.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene