Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Istraga u tijeku

Prijeti mu do 15 godina zatvora: Uhićeni biciklist na ispitivanju, sumnja se da je ubio 66-godišnjaka u Zagrebu

Policija je uhitila biciklista za kojega se sumnja da je u ponedjeljak ujutro ubio muškarca u zagrebačkom kvartu Trnje. Priveden je na ispitivanje, a ako mu se dokaže krivnja prijeti mu zatvorska kazna i do 15 godina.

Uhićen je biciklist za kojega policija sumnja da je ubio 66-godišnjaka. Napad se dogodio u ponedjeljak, 27. rujna u zagrebačkom kvartu Trnje.

"Muškarac starosti 40 godina koji se dovodi u vezu s počinjenjem kaznenog djela trenutno se nalazi u službenim prostorijama policije, dok je kriminalističko istraživanje u tijeku", izvijestili su iz policije. Ako mu se dokaže krivnja, prijeti mu do 15 godina zatvora.

Naime, muškarac je napadnut, a preminuo je uslijed jačine udaraca

"Nakon prethodnog verbalnog sukoba, nepoznati je počinitelj fizički napao šezdeset šestodišnjaka, koji je pao na tlo, da bi ga potom on ponovno udario i tada napustio mjesto događaja. Na mjestu događaja je šezdeset šestogodišnjak smrtno stradao, a tijelo je prevezeno u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku'", objavila je zagrebačka policija.

Pročitajte i ovo Sportska gimnazija u Zagrebu - 3 Kaotična situacija na Trešnjevci FOTO U poplavi stradale škole i učenički dom: "Krenula je prava bujica koja je preplavila učionice i ostale prostorije"

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Muškarca pretukao biciklist Nadzorne kamere pomogle su policiji, pozivaju ubojicu da se preda: ''Šanse da ga ne pronađemo u narednih par dana su jako male''

Prema našim informacijama, nesretni muškarac bio je u šetnji sa svojim psom kada je došlo do svađe s biciklistom koji je pored njega prolazio. Verbalni sukob prerastao je u fizički obračun. Od službenica jednog obližnjeg ureda doznajemo da su vidjele kako biciklist više puta udara muškarca koji je potom pao na tlo.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene