Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Utvrđuju identitet

Priveden antimasker ispred škole u Krapinskim Toplicama

Napetosti pred Osnovnom školom Krapinske Toplice ne jenjavaju već tjedan dana. U srijedu ujutro je priveden jedan od antimaskera. Privedeni podržava oca dječaka kojeg zbog nenošenja maske ne puštaju na nastavu.

Policija je u srijedu ujutro privela jednog antimaskera koji podržava oca dječaka kojeg već tjedan dana ne puštaju u školu jer odbija nositi masku u školi.

''Jedna osoba je privedena u postaju radi utvrđivanja identiteta'', potvrdili su za DNEVNIK.hr iz PU krapinsko-zagorske.

Pročitajte i ovo Tanja Cujzek, ravnateljica Centra za socijalnu skrb Zabok Drama zbog maski Centar za socijalnu skrb reagirao zbog prosvjeda pred školom u Krapinskim Toplicama: ''Djelatnice su bile na terenu, ali im nisu dopustili ulazak u kuću''

Pročitajte i ovo Radovan Fuchs, ministar znanosti i obrazovanja nova pravila samoizolacije Fuchs o učeniku bez maske: "Moguće je i oduzimanje djeteta"

Podsjetimo, i dan ranije je bio incident. Naime, roditelji dječaka su u utorak prosvjedujući sjeli ispred Osnovne škole Krapinske Toplice, gdje uče zajedno sa sinom. Na mjesto događaja stigla je i policija.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene