Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vjeruje da će ga pronaći

Oglasio se prijatelj koji je s Matejem bio u Beogradu: "Prolazimo kroz izrazito traumatično razdoblje, primamo neprimjerene poruke..."

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedan od prijatelja Mateja Periša oglasio se nakon mladićeva nestanka. Otkrio je kroz što društvo prijatelja prolazi te da od kobne noći primaju poruke neprimjerenog i uznemirujućeg sadržaja.

Dvanaestog dana potrage za mladim Splićaninom Matejem Perišem oglasio se jedan od njegovih prijatelja s kojima je bio u Beogradu, gdje mu se gubi svaki trag.

Pročitajte i ovo Nestala Danka Ilić Objavljene najnovije informacije FOTO Oglasila se austrijska policija: ''Razjašnjen je identitet osoba...'' Slika nije dostupna Gotovo mjesec dana potrage Zašto je policija tražila Mateja Periša na Velikom ratnom otoku? "Moguće je da ga je voda nosila u tom pravcu..."

"Trenutno prolazimo kroz izrazito traumatično razdoblje. Ono je započelo nestankom našeg dragog prijatelja, a nastavilo se kroz medijsku difamaciju i kojekakve lažne informacije koje svakodnevno dovode u pitanje naš integritet, moral i, što nam najteže pada, odnos prema našem prijatelju Mateju'', napisao je u mailu redakciji Blica.

Kazao je kako od početka potrage on i ostali Matejevi prijatelji dobivaju poruke neprimjerenog sadržaja.

"Kulminacija svega je konstantno uznemiravanje i poruke neprimjerenog sadržaja koje primamo od trenutka kada je naš boravak u Beogradu postao naslovna priča", napisao je. Kako piše Blic, mladić kaže da se svi prijatelji trude biti "maksimalna podrška Matejevoj obitelji i istražiteljima koji rade na njegovom pronalasku". Dodao je i da vjeruje da će pronaći Mateja.

Više detalja o potrazi za nestalim mladićem pročitajte OVDJE.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene