Obavijesti Video Pretražite Navigacija
detaljnije o kobnoj noći

Ispovijest Matejevog prijatelja: "Čuo sam da je te noći upoznao neku djevojku..."

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pet mjeseci nakon Matejevog nestanka, njegov prijatelj koji je aktivno sudjelovao u potrazi podijelio je svoju priču i detalje iz te kobne noći.

U jeku tragičnog završetka potrage za Matejem Perišem, jedan od njegovih bliskih prijatelja, koji je aktivno sudjelovao u potrazi, podijelio je za Blic svoju priču i otkrio detalje iz te kobne noći. 

"Kobne noći Matej je u 'Gotiku' nestajao na 15 minuta, pa se vraćao. Čuo sam da je te noći upoznao neku djevojku i prijatelji koji su bili s njim cijelo su vrijeme mislili da je s njom. Tek kada su vidjeli jaknu im je postalo čudno gdje je i shvatili su da je izašao bez jakne", rekao je Matejev prijatelj za Blic.

"Matej je imao taj neki problem da mu je stalno bilo vruće - i zimi i ljeti", rekao je. Ova rečenica možda odgovara na pitanje zašto je Periš usred hladnog prosinca iz noćnog kluba istrčao u majici kratkih rukava.

Pročitajte i ovo Institut za sudsku medicinu u Beogradu DNK-om utvrđen identitet Obdukcija otkrila od čega je preminuo Matej Periš. Njegovoj majci pozlilo, prvi put se i kratko oglasila

Pročitajte i ovo Hido Biščević Nakon pronalaska tijela Hrvatski veleposlanik u Srbiji: "Slučaj Periš je u javnosti izazvao veliku empatiju, očekujem veliki ispraćaj"

"Pitamo se svi je li Mateju pozlilo, je li mu netko ubacio nešto u piće, jer znamo svi da nije nikad konzumirao narkotike. Zato se pitamo je li tako u majici izašao kako bi se rashladio, pa je onda nekako upao u vodu", rekao je Matejev prijatelj, koji je želio ostati anoniman.

Dodao je kako ne vjeruje da bi netko "čiste glave išao skočiti u vodu".

"Zato mislim da je možda upao, da se išao umiti ili tako nešto, ili je bio na nekim supstancama. Znam da nije koristio nikad ništa, a opet se postavlja pitanje zašto je htio u taksi. Možda mu nije bilo dobro, pa je htio otići u stan, pa kad ga taksi nije pokupio je nastavio trčati i vidio vodu, išao se umiti i upao. Samo on zna što se dogodilo", rekao je.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene