Obavijesti Video Pretražite Navigacija
prijetili joj

Predstavili se kao policajci pa 76-godišnjakinji uzeli - nekoliko milijuna kuna: Dvojica su uhićena, za jednim se traga

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Žena (76) ostala je bez nekoliko milijuna kuna nakon što je u stan pustila dva muškarca koji su se lažno predstavili kao policajci. Oni su uhićeni, a za trećom osobom se traga.

Dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 27-godišnjakom i 29-godišnjakom te jednom nepoznatom muškom osobom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela "Razbojništvo".

Sumnja se da su se osumnjičeni po prethodnom međusobnom dogovoru, u četvrtak, 13. siječnja oko 11 sati, osobnim automobilom dovezli u zonu Ulice Republike Austrije da bi potom 27-godišnji vozač ostao čekati u vozilu dok su se 29-godišnjak i zasad nepoznati muškarac uputili do stana 76-godišnjakinje kojoj su se lažno predstavili kao policijski službenici nakon čega ih je žena pustila u stan.

Razgovarali su s oštećenom i njezinom kćerkom o prijašnjim događajima da bi potom od 76-godišnjakinje zatražili novac na uvid, a kad je oštećena pokazala gdje se nalazi novac zasad nepoznati muškarac ga je zgrabio i uputio joj prijetnje, što je kod nje izazvalo strah za vlastiti život kao i za život njezine obitelji.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna predan pritvorskom nadzorniku Rabijatni muškarac (70) u Zagrebu pucao iz zračne puške na maloljetnike pa pogodio jednu djevojku

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna NEVOLJA U OGULINU Odjevene u maškare ušle u kuću i ukrale novac: Policija opet upozorava građane

Nastala materijalna šteta iznosi nekoliko milijuna kuna.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni 27-godišnjak i 29-godišnjak su u zakonskom roku predani pritvorskom nadzorniku , a posebno izvješće je dostavljeno nadležnom državnom odvjetništvu, dok se za nepoznatim muškarcem intenzivno traga.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene