Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

Vatrogasci na terenu

VIDEO Požar u Zagrebu: Iznad grada diže se crni dim, gori mjesto na kojem požar izbija svako malo

Aktualno Galerija Požar u Zagrebu Požar u Zagrebu Foto: DNEVNIK.hr Požar u Zagrebu Požar u Zagrebu Foto: DNEVNIK.hr Požar u Zagrebu Požar u Zagrebu Foto: DNEVNIK.hr +0 Požar u Zagrebu Galerija 1/4 >>
U srijedu u poslijepodnevnim satima u Zagrebu je izbio požar. Radi se o adresi Struge III. 40, lokaciji na kojoj je, kako neslužbeno doznajemo, u posljednje tri godine zabilježeno više od 25 požara.

U srijedu je u poslijepodnevnim satima izbio požar na području Zagreba. Zagrebačka policija dobila je dojavu o požaru u naselju Struge nešto prije 18 sati.

Pročitajte i ovo Požar u Kopenhagenu Vatrogasci na terenu VIDEO Požar zahvatio simbol Kopenhagena: "Ovo je katastrofa, izgorio je naš Notre-Dame" Požar u kući, ilustracija Selo Hajković Tragedija u susjedstvu: Dvije sestre smrtno stradale u požaru kuće

"Prema do sada prikupljenim informacijama, gori deponij guma. Vatrogasci su na terenu", doznajemo iz PU zagrebačke.

Od zagrebačkih vatrogasaca doznajemo da se radi o požaru na adresi Struge III. 40. Požar je na otvorenom.

Vatrogasci su dobili više dojava o crnom dimu, a požar je u krugu bivše tvornice, gori plamenom i veliko je izdimljavanje.

Izašla su tri vozila s devet vatrogasaca, a na intervenciju dolazi i vozilo iz Ine koji štite obližnji objekt.

Inače, neslužbeno doznajemo da se radi o požaru na lokaciji na kojoj je u zadnje tri godine zabilježeno više od 25 požara.

Nitko nije ozlijeđen, a s obzirom na brzu intervenciju vatrogasaca ne očekuju se ni veće štete. Više podataka o uzrocima i razmjerima požara bit će poznato nakon očevida.

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene