Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vatra krenula od kreveta

Užas u Španskom: U požaru stana poginuo muškarac, žena opečena i u stanju šoka prebačena u bolnicu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U požaru koji je izbio u stanu u Ulici Milana Rešetara u Zagrebu, smrtno je stradao muškarac, a žena je ozlijeđena i u stanju šoka. Okolnosti nesreće se utvrđuju.

Jedna je osoba preminula, a druga teško ozlijeđena u požaru do kojeg je došlo u četvrtak poslije podne u Ulici Milana Rešetara u zagrebačkom naselju Špansko, potvrdili su iz Javne vatrogasne postrojbe Grada Zagreba.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Službe na terenu Ugašen požar kod Klisa: Gorjelo u blizini naselja, vatrogasci zaustavili širenje vatre

"Požar je lokaliziran brzom intervencijom 14 vatrogasaca i tri vatrogasna vozila. Osim djelatnika Javne vatrogasne postrojbe Grada Zagreba i Nastavnog zavoda za hitnu medicinu Grada Zagreba, na terenu su i djelatnici PU zagrebačke i Ureda za upravljanje u hitnim situacijama", priopćili su iz Ureda za upravljanje u hitnim situacijama Grada Zagreba.

Ozlijeđena žena prevezena je u KB Sveti duh, gdje joj je pružena pomoć.

Policajci su samo kratko ustvrdili da je "jedna muška osoba smrtno stradala, a za sada nije bilo moguće utvrditi uzrok smrti, kao ni dinamiku događaja". To će biti poznato nakon obavljenog očevida.

Prema prvim informacijama, vatrogasci su oko 16:45 dobili dojavu o vatri u stanu u zgradi. 

"Radilo se o požaru kreveta na kojem je jedna osoba preminula na krevetu a ženska osoba je opečena i nalazi se u šoku. Požar ugašen, prve ekipe se vraćaju", kratko je potvrđeno za DNEVNIK.hr.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene