Obavijesti Video Pretražite Navigacija
BIO U BIJEGU

FOTO Policija uspješno okončala višesatnu potragu: Pronađen muškarac za kojeg se sumnja da je htio utopiti dijete

Aktualno Galerija Policija traga za muškarcem u Klisu - 2 Policija traga za muškarcem u Klisu - 2 Foto: DNEVNIK.hr +0 Policija traga za muškarcem u Klisu - 1 Galerija 1/2 >>
Policija je uspješno okončala potragu za odbjeglim muškarcem koji se dovodi u vezu s djetetom koje je u srijedu završilo u splitskoj bolnici.

Splitska policija je pronašla muškarca za kojim je tragala nekoliko sati. Dovodi ga se u službene prostorije i nad njim će se provesti kriminalističko istraživanje, izvijestila je policija.

Ranije večeras objavili su da je ''na hitnom prijemu u srijedu popodne zaprimljeno dijete kojem je bila potrebna liječnička pomoć. Dijete je dobilo potrebnu liječničku pomoć, smješteno je u bolnici i, prema zaprimljenim informacijama, nalazi se izvan životne opasnosti''.

Naveli su da je ''osoba koja se dovodi u svezu s ovim događajem osumnjičeni rođen 1989. godine, koji je dolaskom policijskih službenika na adresu stanovanja na Klisu pobjegao u nepoznatom pravcu''.

Policija je tragala za njim na području Klisa i Solina te Splita. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna KAZNENE PRIJAVE Mladići bježali policiji: Istrčali iz kuće i u bijegu bacili pušku i sef s novcem, pretraga donijela bogat ulov
Pročitajte i ovo Slika nije dostupna POLICIJA OBJAVILA DETALJE Napokon okončana potjera: Uhićen je i drugi muškarac koji je pokušao pregaziti policajca

Dojava policiji stigla je iz splitskog KBC-a nakon što je na hitni prijem dovedeno dijete kojem je bila potrebna liječnička pomoć. Naime, kako javlja Slobodna Dalmacija, dijete nije imalo vidljive tjelesne ozlijede, no pregledom su utvrđene posljedice koje ukazuju na utapanje. 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene