Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Priveden muškarac

Detalji četverosatne drame u Zagrebu: Osuđivani nasilnik upao u stan bivšoj supruzi i djeci

Aktualno Galerija Domagoj Mikić Domagoj Mikić Foto: DNEVNIK.hr Policija u Dugavama Policija u Dugavama Foto: DNEVNIK.hr Pripadnici ATJ Lučko u zgradi u Dugavama - 4 Pripadnici ATJ Lučko u zgradi u Dugavama - 4 Foto: DNEVNIK.hr Pripadnici ATJ Lučko u zgradi u Dugavama - 3 Pripadnici ATJ Lučko u zgradi u Dugavama - 3 Foto: DNEVNIK.hr +1 Pripadnici ATJ Lučko u zgradi u Dugavama - 2 Galerija 1/6 >>
Četiri sata trajala je drama u Čalogovićevoj ulici u zagrebačkim Dugavama.

Pripadnici Antiterorističke jedinice Lučko oko 20 sati uspjeli su okončati dramu i privesti muškarca koji je u stanu na petom katu zgrade u zagrebačkim Dugavama u Čalogovićevoj ulici držao zatočenu bivšu suprugu i dvoje djece.

Na teren su odmah po dojavi izašli policija i vatrogasci. 

Kako je doznao reporter Dnevnika Nove TV Domagoj Mikić sve policijske snage bile su na terenu, na čelu s pripadnicima ATJ-a Lučko i pregovaračem. Stanari zgrade su kazali kako je potpuna blokada trajala puna četiri sata. Na petom katu zgrade, gdje je muškarac zatočio bivšu suprugu i dvoje djece, bili su pregovarač i specijalci.

U stan je ušla i ekipa Hitne pomoći. Prema informacijama do kojih je došao Mikić, počinitelj je stari znanac policije - upravo zbog obiteljskog nasilja neko je vrijeme proveo u zatvoru.

Uz Hitnu pomoć, čiji su djelatnici stigli u stan na petom katu zgrade nešto prije 20 sati, asistenciju policiji su čitavo vrijeme pružali i pripadnici Javne vatrogasne postrojbe grada Zagreba. Kako je Mikić pojasnio, oni su morali pružiti asistenciju u slučaju da se muškarac odluči na skok s balkona.

Pročitajte i ovo Specijalci ATJ-a Lučko - 3 uspjela mu pobjeći Zatočio i pretukao partnericu: Velika potraga za nasilnikom, uključili se i specijalci

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Optužnica i protiv pomagačice Ženi vezao ruke i zatočenu je danima držao u stanu u Puli pod videonadzorom: Policajce napao elektrošokerom

Reporter Nove TV dodao kako se nada da nećemo narednih dana shvatiti kako je nesretna žena već neko vrijeme apelirala na Centar za socijalnu skrb i druge institucije koje nisu imale sluha.

U zagrebačkoj policiji informacije su davali na kapaljku. Tijekom poslijepodneva samo su kratko potvrdili da se netko zatvorio u stan.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene