Obavijesti Video Pretražite Navigacija
RONIOCI IZVUKLI TIJELO

Policija objavila detalje nesreće u poznatom turističkom odredištu gdje je poginuo 18-godišnjak

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Istarska policija objavila je detalje tragedije koja se dogodila jučer u popodnevnim satima kada se 18-godišnjak poskliznuo i pao u vodu. Ronioci su njegovo tijelo iz vode izvukli tri sata nakon pada.

Iz PU istarske su jučer obavijestili da se dogodila nesreća u poznatom turističkom odredištu - Stazi sedam slapova. Naime, 18-godišnji mladić iz BiH se poskliznuo i pao u vodu. Nakon tri sata su ronioci pronašli tijelo.

Pročitajte i ovo Branko Skorić o urušavanju mosta Za Dnevnik Nove TV Kapetan Skorić o detaljima udara broda u most u Baltimoreu: "Došlo je do panike kad su vidjeli što se događa" Ilustracija policija poziva na oprez Stradale srne i divlje svinje: Šest vozila naletjelo na divljač u Istri tijekom vikenda

''Obavljenim očevidom i provedenim izvidima utvrđeno je kako se mladić pokušavao popeti na stijenu ispod razine vode dok je stajao u rijeci Mirni te se pritom poskliznuo i pao u vodu. Nadležna državna odvjetnica naložila je obdukciju kako bi se utvrdio točan uzrok smrti'', napisali su.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene