Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prekršajno kažnjen

Pijani taksist napravio hrpu prekršaja u prometu, uhvatila ga policija: Ostao bez vozačke i poveće svote novca

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zagrebački policajci u nedjelju su uhvatili 57-godišnjeg taksista koji je napravio više prekršaja u prometu. Na Općinskom prekršajnom sudu kažnjen je novčanom kaznom i oduzeta mu je vozačka dozvola.

U nedjelju oko 16.50 sati 57-godišnji taksist vozio je automobil zagrebačkih registarskih oznaka. Kretao se Ilicom u smjeru zapada.

Pročitajte i ovo Tony Gerard Misteriozna likvidacija Sin ubijenog muškarca: "Poslao je jezivu fotografiju prije nestanka. Gdje je njegovo tijelo ako su ubojice uhićeni?" Ilustracija Iz 2022. Razriješen slučaj nestanka: Dvojac ubio vlasnika poslovnog prostora u Dubrovniku s jasnim ciljem

Dolaskom do raskrižja s Domobranskom ulicom i Ulicom Željka Maričića na mjestu gdje se nalazi obilježen pješački prijelaz, bez zaustavljanja je prošao pored automobila koji su propuštali pješake.

Policajci su 57-godišnjaka zaustavili na križanju Ulice Sveti Duh i Selske ceste. Tamo je napuhao 2,06 promila.

Policajci su utvrdili da nije bio vezan sigurnosnim pojasom niti je kod sebe imao vozačku dozvolu.

Novčana kazna u iznosu od 9600 kuna izrečena mu je na Općinskom prekršajnom sudu u Zagrebu. Također, izrečena mu je i zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilom u trajanju od dva mjeseca.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene