Obavijesti Video Pretražite Navigacija
ISKAZ U POLICIJI

Trostruki ubojica djece brani se šutnjom. Branitelj: ''Čeka se podizanje optužnice"

Otac ubojica troje djece branio se šutnjom tijekom ispitivanja u sjedištu policije u zagrebačkoj Heinzelovoj ulici, potvrdio je u utorak branitelj koji mu je dodijeljen po službenoj dužnosti, Marko Ivica.

Austrijski državljanin Harald Kopitz, osumnjičen za trostruko ubojstvo svoje djece, branio se šutnjom tijekom ispitivanja u sjedištu policije u zagrebačkoj Heinzelovoj ulici. To je u utorak potvrdio branitelj koji mu je dodijeljen po službenoj dužnosti, Marko Ivica.

U izjavi za medije nakon iskaza u policiji osvrnuo se na zdravstveno stanje svojeg branjenika.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Otpušten iz KBC-a Sestre Milosrdnice Uhićen otac monstrum osumnjičen za ubojstvo svoje troje djece: Iz bolnice u Vrapču priveden u krim-policiju

''Okrivljeni je stabilno, iako promjenjivo stabilno. Možda postaje svjestan svojih djela'', zaključio je odvjetnik osumnjičenog ubojice.

Samu obranu, kazao je branitelj, formirat će nakon uvida u spis.

''Čekamo podizanje optužnice, odluku o otvaranju istražnog zatvora, on će sada biti sproveden u Remetinec i u kratkom roku ćemo imati odluku o istražnome zatvoru'', zaključio je branitelj osumnjičenog trostrukog ubojice.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene