Obavijesti Video Pretražite Navigacija
pokušali sve zataškati?

Policija ga uhitila pa pobjegao kroz prozor bolnice! U tijeku je lov na bjegunca

Ilustracija
Ilustracija Foto: Zeljko Hajdinjak/Ranko Suvar/Cropix
Zagrebačkoj policiji pobjegao je uhićeni muškarac kojeg su iz postaje doveli u KBC Zagreb da mu se pruži liječnička pomoć. I dalje ga traže.

Muškarac koji je bio pod nadzorom zagrebačke policije doveden je u srijedu u Klinički bolnički centar Zagreb te im je od tamo uspio pobjeći i još uvijek ga nisu uspjeli pronaći, doznaje DNEVNIK.hr. 

Policija nije izvijestila javnost o ovom događaju i tek su na naš upit potvrdili da im je uhićenik pobjegao.  

Navode kako je 42-godišnjak uhićen u srijedu zbog sumnje u počinjenje više kaznenih djela vezanih uz imovinske delikte te je priveden u IV. policijsku postaju u popodnevnim satima. No, zbog zdravstvenih problema muškarac je prevezen u Klinički bolnički centar na liječenje. Tamo je i hospitaliziran. 

Prema neslužbenim informacijama koje ima DNEVNIK.hr, muškarac se u postaji nekako uspio domoći žileta i progutao ga. Međutim, u policiji ne pojašnjavaju razlog hospitalizacije. 

Policajac nije bio u sobi

Navode kako je 42-godišnjak u četvrtak ujutro iskoristio odlazak medicinskog osoblja s vizite i pobjegao kroz prozor sobe koja se nalazi u prizemlju bolnice. 

"Zbog dolaska liječnika u vizitu po njihovoj uputi policijski službenik se nalazio u hodniku ispred bolesničke sobe", kažu u PU zagrebačkoj.

Bjegunac još nije uhvaćen, a policija poručuje da poduzimaju sve mjere i radnje kako bi ga pronašli.  

Pročitajte i ovo Uhićenje Hrvata u Madridu "European Most Wanted" VIDEO Pogledajte snimku uhićenja Hrvata u Madridu: Pao jedan od najtraženijih bjegunaca

U četvrtak poslijepodne krenule su glasine da je s Rebra pobjegao Srđan Mlađan, jedan od najzloglasnijih višestrukih ubojica što nije istina. Ispostavilo se da se ovaj bjegunac zove Srđan M. što je vjerojatno dovelo do zabune. 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene