Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U rastrojenom stanju

VIDEO Završena drama u Osijeku: Muškarac oštetio parkirani automobil, zatvorio se u stan pa bacao namještaj na policiju. Hitnom je prevezen u KBC

Osječko-baranjska policija privela je u četvrtak predvečer 41-godišnjaka koji je u osječkom Krapinskom naselju oštetio osobni automobil, potom se zatvorio u svoj stan i sprječavao policiju da uđe, a kad je svladan odveden je u pratnji djelatnika Hitne pomoći.

U osječkom Krapinskom naselju 41-godišnji hrvatski državljanin je oštetio automobil na parkiralištu.

Pročitajte i ovo Ilustracija Više napada u nekoliko dana Strava u Osijeku: Trojica maskiranih iscipelarila učenika na putu do škole. Oglasila se policija Slika nije dostupna oglasio se dorh Osječki serijski palitelj pekara iza rešetaka: Molotovljeve koktele bacao u prostore dok su u njima bili radnici

Kad je došla policija, odbio je razgovor s njima i zatvorio se u stan. Policija je pokušavala stupiti u kontakt s njim kako bi se razjasnile sve okolnosti ovog događaja.

Na videosnimci se vidi da je kroz prozor stana bacao namještaj na policijski automobil. Stigli su i pripadnici specijalne policije s dugim cijevima, a u tom je trenutku muškarac izašao kroz prozor, javlja portal Osijek News.

U ovom događaju nema ozlijeđenih niti su bile ugrožene treće osobe, doznajemo u osječkoj policiji. "Muškarac je hospitaliziran i nema ozlijeđenih", potvrdio nam je glasnogovornik PU osječko-baranjske Dražen Prole.

"Policija je oko 15:30 dobila dojavu da u Krapinskom naselju netko razbija vozila, nakon čega su policajci došli na mjesto događaja, gdje su pokušali uspostaviti kontakt s osumnjičenikom, koji ih je u tome sprječavao. Potom je pozvan tim specijalne policije s pregovaračem", rekao je novinarima nakon policijske intervencije zamjenik načelnika osječko-baranjske Policijske uprave Darijo Premec.

Osumnjičenik je savladan nešto poslije 18 sati, a sada slijedi očevid, kriminalističko istraživanje te utvrđivanje štete, jer je osumnjičenik tijekom intervencije neke stvari bacao kroz prozor, navode u policiji i dodaju da tijekom intervencije nitko od policajaca nije ozlijeđen.

Neslužbeno se doznaje da je 41-godišnjak bio u rastrojenom stanju te je hitnom prevezen na psihijatriju.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene