Objavljeni su detalji teške prometne nesreće na Krku u kojoj su poginula dvojica 18-godišnjaka.


Policija je objavila detalje prometne nesreće na Krku u kojoj su život izgubila dvojica mladića u dobi od 18 godina.

Vezani članci Policija, ilustracija Teška nesreća kod Skradina: Sudarila se dva automobila, vozač jednog zadobio ozljede opasne po život Prometna nesreća u Šibeniku Krš i lom: U sudaru vozila hitne pomoći i auta ozlijeđene četiri osobe

Očevid je pokazao da je Volkswagen riječkih registracijskih oznaka na izlasku iz oštrog i nepreglednog zavoja, zbog neprilagođene brzine, prešao na suprotnu stranu kolnika, izletio s ceste i sletio u provaliju dubine između 60 i 70 metara.

Mladići su na mjestu poginuli, a djevojka koja je s njima bila prevezena je u KBC Rijeka gdje su joj konstatirane teške tjelesne ozljede. Operirana je, pri svijesti i izvan životne opasnosti.

Prvi su u pomoć nakon nesreće stigli vatrogasci s Krka. Zbog nepristupačnog terena zatražili su pomoć mještana s barkom. ''Ja sam se odmah uputio, obukao se i uputio na rivu. Pokrcao sam ih sve na barku i došao na mjesto nesreće, vratili se po Hitnu pomoć, uzeli djeviojku i dopeljali ju na rivu. Djevojka je bila pri svjesti, ali u šoku'', kazao je mještanin Boris Sindić.