Obavijesti Video Pretražite Navigacija
NA NJIH NALETIO KAMION

Objavljen novi stravičan detalj nesreće na A1 kod Brinja u kojoj je poginulo dijete: Poljaci stajali u desnoj traci

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Objavljeni su novi detalji nesreće na A1. Došlo je do sudara kamiona s osobnim automobilom na 117. kilometru autoceste kroz Liku, u kojem je poginulo 10-godišnje dijete iz Poljske.

Teška prometna nesreća dogodila se u ponedjeljak u 15,28 sati kad je 47-godišnji državljanin Bosne i Hercegovine upravljao teretnim vozilom bosanskohercegovačkih nacionalnih oznaka dionicom autoceste kod Brinja i prednjim dijelom teretnog vozila udario u stražnji dio osobnog automobila poljskih nacionalnih oznaka ispred sebe, kojim je upravljao 38-godišnji poljski državljanin.

Županijsko državno odvjetništvo u Karlovcu objavilo je kako je automobil poljskih registracija bio zaustavljen u krajnjoj desnoj traci autoceste kada je u njegov stražnji dio udario kamion.

Njihovo priopćenje prenosimo u cijelosti: 

"Zamjenik županijske državne odvjetnice u Županijskom državnom odvjetništvu u Karlovcu je 6. rujna 2021., u suradnji s policijskim službenicima Policijske uprave ličko-senjske, Policijske postaje Otočac, proveo očevid prometne nesreće koja se dogodila 6. rujna 2021. oko 15,30 sati, u mjestu Brinje, na 117. kilometru autoceste A1 u smjeru Zagreba. (7. 9. 2021.)

Prema rezultatima očevida, prometna nesreća dogodila se na način da je 46-godišnji državljanin Bosne i Hercegovine upravljao teretnim vozilom u smjeru Zagreba te je na 117. kilometru autoceste udario u osobni automobil poljskih registarskih oznaka, kojim je u istom smjeru upravljao 37-godišnji poljski državljanin, koji je zbog za sada neutvrđenog razloga bio zaustavljen u krajnjoj desnoj voznoj traci autoceste.

U prometnoj nesreći smrtno je stradao 10-godišnji putnik u osobnom automobilu poljskih registarskih oznaka, dok je vozač osobnog automobila zadobio teške tjelesne ozljede opasne po život, a dvoje je putnika zadobilo lake tjelesne ozljede.

Županijsko državno odvjetništvo u Karlovcu naložilo je provođenje daljnjih dokaznih radnji i izvida radi utvrđivanja svih okolnosti nastanka prometne nesreće", navodi se u priopćenju Županijskog državnog odvjetništva u Karlovcu. 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene