Obavijesti Video Pretražite Navigacija
OČEVID U TIJEKU

Objavio MORH: Na području Bjelovarsko-bilogorske županije pronađen smrtno stradali vojnik

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na području Bjelovarsko-bilogorske županije pronađen je smrtno stradali vojnik, priopćio je kratko MORH.

Na području Bjelovarsko-bilogorske županije, u četvrtak, 10. lipnja 2021. godine pronađen je smrtno stradali pripadnik Oružanih snaga RH. Očevid je u tijeku, djelatnici policije, Vojne policije i Državnog odvjetništva utvrđuju okolnosti nesretnog događaja, kratko je priopćio MORH. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Dvogodišnja služba Želite postati vojnik ili mornar? MORH je raspisao natječaj, pogledajte uvjete Slika nije dostupna OBJAVIO MORH Pripadnik Hrvatske vojske preminuo u ambulanti vojnog učilišta "Dr. Franjo Tuđman" nakon rekreativnog trčanja

Lokalni portali pišu da je riječ o samoubojstvu 30-godišnjeg muškarca. Bjelovarac.hr navodi kako je oko podneva na parkiralištu između sportskog parka Borik i groblja u automobilu djelatnik hrvatske vojske (30) iz vatrenog oružja počinio samoubojstvo.

Prije dva dana na području Zagrebačke županije pronađen je smrtno stradali ročnik. U tom je slučaju utvrđeno kako se radi o samoubojstvu. 

Ne ustručavajte se potražiti pomoć

Ako se vi ili netko vama blizak suočava s određenim psihološkim poteškoćama ili se jednostavno nalazite na životnom raskršću u potrazi da pravom odlukom, nemojte se nikad ustručavati i pitati za pomoć i razgovor. Donosimo vam nekoliko kontakata gdje možete porazgovarati s punim povjerenjem sa stručnjacima koji će vam sigurno pomoći:

Centar za krizna stanja i prevenciju suicida pri KBC-u Zagreb


Nazovite na telefon 01-2376-470 kad god vam zatreba pomoć od 0 do 24 sata, liječnici su uvijek spremni porazgovarati s vama i pomoći vam. U Centar za krizna stanja pri KBC Zagreb možete doći i bez najave i uputnice svakim danom između 8 i 20 sati.

Hrabri telefon

Ako ste maloljetno dijete ili roditelj koji se suočava s različitim odgojnim izazovima, možete se obratiti stručnjacima na Hrabrom telefonu.

Ako ste dijete ili tinejdžer nazovite na besplatni broj 116-111.
A broj Hrabrog telefona za mame i tate je 0800-0800. Linija je otvorena svakim radnim danom od 9 do 20 sati. Na Hrabrom telefonu potpuno anonimno djeca i tinejdžeri mogu i chatati, a mogu poslati i e-mail. Roditelji savjet mogu potražiti i na forumu.

Psihološki centar TESA

Psihološki centar TESA udruga je koja već 28 godina daje besplatnu psihološku pomoć i podršku zdravom razvoju građana.
Nazovite na broj: 01/48 28 888 - radnim danom od 10 do 22 sata ili im se javite mailom za savjet: psiho.pomoc@tesa.hr

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene