Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

U redakciju informativnog programa Nove TV stigle su fotografije i kratak tekst očajnog Željka Žegarca, koji traži svoju jučer nestalu suprugu Ivonu Dvojković Žegarac.


Ivona Dvojković Žegarac ima 32 godine, visoka je oko 160 centimetara i teška 50-ak kilograma.

Vezani članci Spašavanje žene na Krku - 1 HGSS-ovci objavili detalje spašavanja misteriozne žene kojoj nitko ne zna identitet: "Prenoćila je na obali, iscrpljena i dezorijentirana..." Clea Brozović Pronađena 19-godišnja Clea Brozović koja je nestala u Frankfurtu: ''Dobro je''

Kosa joj je smeđe boje, srednje duljine, tj. do ispod uha, a oči su joj zelene. Nosi dioptrijske naočale crnih okvira u obliku pravokutnika.

U trenutku nestanka na sebi je imala hlače i majicu tamnije, najvjerojatnije smeđe boje te tenisice najvjerojatnije crvene boje.

Ivona Dvojković Žegarac posljednji je put viđena u četvrtak 4. rujna kod bolnice Sveti Duh, gdje je bila hospitalizirana i iz koje je samoinicijativno otišla, kako kupuje vodu u dućanu ili na kiosku.

Ukoliko raspolažete ikakvim informacijama o nestaloj osobi, možete to dojaviti na fiksni broj 01/37 58 701 ili na broj mobitela 091/52 56 718.

Nakon tjedan dana potrage još nije pronađen branitelj Damir Neral. 32-godišnji otac dvoje djece nestao je na području Sljemena nakon svađe sa suprugom i prijetnji samoubojstvom. 

Traži ga policija i Gorska služba spašavanja. Njegov je mobitel navodno posljednji put lociran u Ivanjoj Reki.

Moguće informacije o Damiru Neralu možete dojaviti na brojeve mobitela 091/19 31 424, 091/58 45 197 ili na fiksni telefon 01/33 79 068