Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Budite oprezni

"Dobar dan, jeste li se cijepili?" Drske kradljivice olakšale staricu za 15 tisuća kuna, policija objavila upozorenje

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon što su se dvije nepoznate žene raspitivale kod 80-godišnjakinje je li se cijepila, sutradan je primijetila da joj nedostaje novac. Prijavila ih je policiji.

Osamdesetogodišnjakinja je u svoj stan na Podmurvicama u Rijeci pustila dvije nepoznate žene koje su se raspitivale je li se cijepila. Sutradan, prilikom izlaska iz stana, 80-godišnjakinja je primijetila da joj nedostaje ušteđevina u iznosu od oko 15.000 kuna te je navedeno prijavila policiji, izvijestili su iz PU primorsko-goranske.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna UZELE I DJEČJA KOLICA Pospane kradljivice: Dvije žene na Banovini ukrale 40 madraca iz humanitarne pomoći

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Jedan još uvijek u bijegu "Operirali" po Zagrebu: Četvorica muškaraca krala bicikle, provaljivali u caffe i samoposlužne aparate

Iz policije upozoravaju građane da u svoje domove ne puštaju nepoznate osobe.

''To se posebno odnosi na građane starije životne dobi koji vrlo često budu oštećeni kaznenim djelima krađa ili prijevara, Počinitelji takvih kaznenih djela koriste okolnosti kao što su to da osobe starije životne dobi žive same, slabije čuju ili vide te, nažalost, iskorištavajući njihovo povjerenje ili nepažnju čine kaznena djela upravo unutar njihovih domova'', priopćili su iz policije.


 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene