Obavijesti Video Pretražite Navigacija
tragedija na krku

Vozio bez kacige: Mladić pao sa skutera i poginuo, djevojka teško ozlijeđena

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U noći na subotu, na području Drage Bašćanske došlo je do prometne nesreće u kojoj je poginuo motociklist, javlja policija.

U noći na subotu, oko 3:30, na državnoj cesti 102, na području Drage Bašćanske dogodila se prometna nesreća u kojoj je poginuo 21-godišnji hrvatski državljanin.

Pročitajte i ovo Klevisa Ymeri Privedena je Ovo je Albanka koja je terencem usmrtila brata (21) i sestru (19) na magistrali: Voli luksuzan život, na društvenim mrežama ima tisuće pratitelja Ilustracija Očevid u tijeku Automobil sletio kod Požege: Jedna osoba prevezena u bolnicu

21-godišnjak je upravljao motociklom marke Piaggio, riječkih registracijskih oznaka. Zbog prebrze vožnje izgubio je kontrolu nad motociklom i pao s njega, kao i 23-godišnja putnica koja se nalazila na tom vozilu.

Vozač je preminuo na mjestu događaja, a 23-godišnja putnica je zadobila teške tjelesne ozlijede i prevezena je u KBC Rijeka.

Utvrđeno je da je stradali 21-godišnjak upravljao motociklom bez potrebne "A" kategorije te da prilikom vožnje nije koristio zaštitnu kacigu.

Iz policije apeliraju "na sudionike u prometu, posebice vozače mopeda i motocikala na povećani oprez i dosljednost u pridržavanju svih prometnih propisa kako bi se smanjile mogućnosti nastanka prometnih nesreća, osobito onih s najtežim posljedicama".

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene