Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Jeziva nesreća u Poreču

Kći pješakinje koju je usmrtio policijski automobil: "Dečku je dovoljna kazna što je on preživio, a moja mama ne"

U jezivoj prometnoj nesreći u Poreču policijski automobil naletio je na pješakinju i usmrtio je.

Kći preminule žene na koju je u Poreču na Badnjak naletio policijski automobil za Dnevnik Nove TV je kazala kako ne zna kako je došlo do same nesreće te poručila da je policajcu koji ju je usmrtio dovoljna kazna što je preživio. 

Pročitajte i ovo Ilustracija Evakuirana crkva Čak 25 osoba završilo u bolnici nakon curenja plina tijekom mise u blizini Torina Ilustracija Vozio i službenog psa Pijani policajac izazvao prometnu nesreću: Pogledajte koliko je napuhao u rano jutro

„Nisam bila ovdje, ne znam što se dogodilo. Znam samo da je uvijek išla na pješački prijelaz. Mislim da je dečku već i dovoljna kazna što je on preživio, a moja mama nažalost nije“, ispričala je kroz suze.

Kako pričaju svjedoci, nesretna žena kratko se zadržala u kafiću, obavila kupnju i uputila se kući kad je na nju naletio policijski automobil. Iako je hitna pomoć promptno reagirala, unesrećenoj nije bilo spasa.

„Bila sam u hodniku i čula sam jako tupi udarac. Vidjela sam policajca koji je izletio van iz auta. Vikao je 'nisam ju vidio, nisam ju vidio'. Bilo je jezivo...“, kaže svjedokinja.

Očevid je obavio državni odvjetnik te naložio dodatna vještačenja kako bi se utvrdili tijek i okolnosti ove prometne nesreće.

Nesreću su zabilježile i nadzorne kamere, a snimka pokazuje prolazak policijskog automobila i trenutak u kojem su se gosti u kafiću uhvatili za glavu vidjevši nalet automobila na 72-godišnjakinju.

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene