Obavijesti Video Pretražite Navigacija
STRAVA U ZAGREBU

Kako je poginuo ubojica djeteta? Autocestom bježao od dvojice muškaraca

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Muškarac koji je u Kozari putevima u Zagrebu napao bivšu partnericu i ubio jednoipolgodišnje dijete nakon napada se dao u bijeg te je na njega naletio automobil i usmrtio ga.

Neslužbeno se doznaje da se napadač koji je u zagrebačkim Kozari putevima napao bivšu partnericu i ubio jednoipolgodišnje dijete dao u bijeg te se odvezao na obilaznicu u smjeru Slavonskog Broda.

Policija je naknadno, izvijestili su iz Policijske uprave zagrebačke (PUZ), zaprimila informaciju o smrtnom stradavanju muškarca u prometnoj nesreći na autocesti A3. Očevidom Županijskoga državnog odvjetništva i ekipe PUZ-a utvrđeno je da se radilo o samoubojstvu.

Pročitajte i ovo Ilustracija penzići iznenadili Blagajnice očajne zbog eura: ''Ako pogriješimo s vraćanjem kusura, plaćamo iz svojeg džepa''

Pročitajte i ovo Posvajanje djece iz Konga: Ilustracija - 4 sumnjivo posvajanje Priča sve zamršenija: Što je sve dosad otkriveno u slučaju uhićenih Hrvata u Zambiji

Za njim su tijekom bijega navodno krenula dvojica muškaraca, izvijestila su 24sata

Podsjetimo, spomenuti je muškarac u srijedu navečer napao bivšu partnericu i sjekirom ubio dijete u dobi od jedne i pol godine, a ono je od posljedica ozljeda preminulo.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene