Obavijesti Video Pretražite Navigacija
UHIĆEN JE

Iz ormarića restorana ukrao napojnice! Kada vidite o kojoj se cifri radi, zavrtjet će vam se u glavi

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Za tešku krađu osumnjičen je bivši djelatnik ugostiteljskog objekta iz kojeg je otuđen novac, a riječ je o 8182 eura.

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika Policijske postaje Dubrovnik razriješena je teška krađa iz rujna prošle godine, za koju je osumnjičen 44-godišnjak.

Policajci su utvrdili kako je osumnjičeni iz ormarića koji se nalazio u garderobi ugostiteljskog objekta u zoni stare gradske jezgre u Dubrovniku otuđio plastičnu vrećicu u kojoj se nalazilo 8182 eura.

Radi se o novcu koji su zaposlenici skupljali od dobivenih napojnica i kasnije međusobno dijelili, a koji je osumnjičeni 44-godišnjak, koji je također bio jedan od zaposlenika tog ugostiteljskog objekta, otuđio iz ormarića. Osumnjičeni je nakon teške krađe dao otkaz te napustio Hrvatsku.

Pročitajte i ovo Ilustracija Novi model Dogovoreno koliko će godišnje iznositi neoporezivi iznos napojnice po djelatniku

Pročitajte i ovo (Ne)oporezivanje napojnica - 4 Bruse se detalji Država uvodi novi porez zbog kojeg nećemo negodovati: Nekim radnicima znatno bi mogao povećati plaću

Uhićen je 9. siječnja na graničnom prijelazu Slavonski Brod te je, nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja, uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku te Policijske uprave.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene