Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Policija izašla na teren

Lažna uzbuna! Zbog dojave o bombi evakuiran Općinski sud u Zagrebu

Evakuiran Općinski sud u Vukovarskoj - 2
Evakuiran Općinski sud u Vukovarskoj - 2 DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija Evakuiran Općinski sud u Vukovarskoj - 9 Evakuiran Općinski sud u Vukovarskoj - 9 Foto: DNEVNIK.hr Evakuiran Općinski sud u Vukovarskoj - 8 Evakuiran Općinski sud u Vukovarskoj - 8 Foto: DNEVNIK.hr Evakuiran Općinski sud u Vukovarskoj - 6 Evakuiran Općinski sud u Vukovarskoj - 6 Foto: DNEVNIK.hr Evakuiran Općinski sud u Vukovarskoj - 5 Evakuiran Općinski sud u Vukovarskoj - 5 Foto: DNEVNIK.hr +4 Evakuiran Općinski sud u Vukovarskoj - 4 Galerija 1/9 >>
Zbog dojave o bombi evakuiran je Općinski sud u Zagrebu.

Općinski sud u Vukovarskoj ulici u Zagrebu evakuiran je u utorak prijepodne zbog dojave o bombi.

Pročitajte i ovo Njemačka policija, ilustracija Čeka ga teška kazna Prvotravanjska šala otišla predaleko: Svojim potezom izazvao je veliku policijsku akciju Slika nije dostupna život piše romane Novi šok: Zbog dojave o bombi priveden zaštitar jednog od butika u Avenue Mallu. Nije mu se radilo?

"Zaprimili smo dojavu o postavljenoj eksplozivnoj napravi na Općinskom sudu nešto prije 10 sati. Provjeravaju se navodi", potvrdili su iz PU zagrebačke.

Iz zgrade suda evakuirani su zaposlenici i stranke, doznaje se u policiji. Djelatnici protueksplozijskog policijskog odjela obavili su detaljan pregled zgrade suda i okolnog područja, ali eksplozivna naprava nije pronađena.

Policija je utvrdila da se radi o lažnoj dojavi te slijedi kriminalističko istraživanje radi utvrđivanja identiteta osobe koja je lažno dojavila, a protiv koje će policija podnijeti kaznenu prijavu zbog lažne uzbune, doznaje se u policiji.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene